Ai putea sa gasesti un alt magazin de unde sa faci cumparaturi avand in vedere ca ai spus ca ai masina [parerea mea ]
In primul rand vreau sa iti spun ca m-a amuzat foarte tare povestea ta iar ca sa nu te recunoasca cei de la magazin cand mai treci pe acolo i-ati si tu niste ochelari de soare, pune-ti o sapca in cap sau un hanorac ceva cu gluga...iti dai seama ca nu au cum sa uite prea repepede faza aia...incearca si tu sa te "deghizezi" ca sa zic asa.Multa bafta
Poi,nu sunt adeptu la okelari de soare, si aici acum abia reusesc sa port tricoul pe mine, dar mite un hanorac
Porti ochelari de soare.iti iei bluze cu gluga...dar posibil ca vor uita.nu te mai duci o perioada 1-2 saptamani si vor uita.mare chestia a cazut un om..stai chill Iti urez bafta
Poi,nu sunt adeptu la okelari de soare, si aici acum abia reusesc sa port tricoul pe mine, dar mite un hanorac
funda
Ai putea sa gasesti un alt magazin de unde sa faci cumparaturi avand in vedere ca ai spus ca ai masina [parerea mea ]
Pai ai putea sa iti gasesti alt stil de imbracat poate asa nu te va mai recunoasta naa zic si eu! (Tiam fost de ajutor?)