| Guccițiiiii a întrebat:

Bună! Am pus la stare(pe WhatsApp)o fotografie cu un brad împodobit într-o încăpere foarte frumoasă, luxoasă. Problema este că o colegă de clasă s-a uitat la stare și și-a dat seama că brădul este de pe Google, trimițând un mesaj cu poza pe care a găsit-o pe net. Eu n-am o casă luxoasă și nici un brad împodobit atât de frumos și spectaculos.
Nu i-am răspuns colegei la mesaj pentru. că nici nu aveam ce să-i răspund. Părerea mea este că s-a băgat prea mult în această chestie. Dacă le va spune și celorlalți colegi și vor râde de mine luni?
Această colegă nu mă suportă din datorită notelor pe care le am și o cred în stare să le spună tuturor colegilor și să mă facă de râs. Ce mă sfătuiți?

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu-i da atentie. Cred ca asta ai si vrut, să para ca e de la tine din casa. Altfel nu ai fi intrebat aici.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu este treaba ei sa comenteze, o poti bloca pe whatsap si cand o vezi in clasa o ignori si gata nu esti obligat sa i dai ei explicatii, cine este ea politia? Sa i si vada de viata ei si daca caută scandal o reclami la directorul scolii si vor sti ei cum sa o puna la punct, ce clasa esti ce varsta ai?

| Guccițiiiii explică (pentru CristiDinBucuresti):

Am 14 ani și sunt elev în clasa a VIII-a.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

"Ce mă sfătuiți?"
Sterge-o de la prieteni, sau macar ascunde actualizarile de ea.
Nu ai de ce sa tii legatura cu un hater.
PS: Acum am vazut ca e vorba de whatsapp; blocheaz-o linistit.

| iulia0514 a răspuns:

Pur și simplu îți vezi de treaba ta și dacă întreabă cineva spune-i ca nu ai afirmat niciodată cum ca ar fi casa ta ceea in care sa făcut poza și ca ești liber sa postezi ce vrei happy

| Ganea_Marian-Dumitru_1972 a răspuns:

Să te faci că plouă.

Întrebări similare