| Antonetaaa a întrebat:

Buna.
Am senzația de deja-vu, dar mult mai accentuată.
In ultimele zile am impresia ca măcar un lucru pe care îl fac pe zi s-a mai întâmplat o data
De exemplu: am fost cu prietenul meu in oraș și am început sa recunosc, hainele lui și ale prietenului nostru, scuterul lui cu care m-a plimbat, deja știam ca ne-am plimbat o data cu acesta(țin sa menționez ca prietenul meu a zis ca e prima data când ne plimbam cu scuterul ala), am fost sa îmi ia înghețată și deja știam 100% ca el îmi mai luase o data, aceeași înghețată, in același loc, aceeași seara, am folosit aceleași vorbe pe care eu mi le aminteam.
Sau am ieșit cu o prietena de a noastră, prima data când am văzut-o nu am băgat de seama, dar apoi mi-am dat seama ca ii recunosc tricoul, ca suntem pe aceeași banca pe care am mai fost o data, ca face aceleași gesturi pe care le-a mai făcut, ca eu și prietenul meu suntem îmbrăcați exact asa cum îmi aminteam eu.
Nu stiu dacă înțelegeți dar este foarte ciudat și nu înțeleg.
Ma poate ajuta cineva?

4 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu te poate ajuta. Este un simptom. Dacă ajungi să înțelegi dispare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fenomenul de Deja-vu nu a fost înțeles și explicat pe deplin de către oamenii de știință.

| Together a răspuns:

Inteleg, toti am avut senzatia aia. Nu are de-a face cu ce se intampla in jurul tau, e doar o senzatie in creierul tau, in cum proceseaza informatia. Nu ai mai trait lucrurile alea, dar simti ca si cand ai mai fost in situatiile alea.

Nu ai de ce sa te agiti, bucura-te de senzatie. Poti avea perioade in care ai des momente din astea si dupa aia sa treaca. Nu are nicio semnificatie.

| alexandradlr a răspuns:

Poate doar ai senzația, din cauza ca te concentrezi prea mult pe aceasta chestie.