Deci sa inteleg ca ai suferit din relatia asta foarte mult eu m-as gandi la urmatorul titlu "Iubirea, fericire sau suferinta" sau "Lacrimile de la sfarsit" sau "Acum urasc a iubi"... daca iti plac da si mie o fundita.
Ai grija de u
"de la iubire la ura e un pas" e prea pedagogic
o inima indurerata prea dramatic
adevarul doare stie toata lumea
prima si ultima iubire merge
Eu zic "iubirea stinsa de lacrimile amarului", suna mai interesant, nu ca ideile tale nu ar fi bune .
Succes .
Ar merge si "o singura viata o singura iubire","dragostea noastra e pura", si din ce ai spus tu cred ca s-ar potrivi "prima si ultima iubire" pentru ca ai spus ca e prima ta iubire si nici nu vei mai iubii pe altcineva. dar daca inca nu esti sigura de titlul poti sa te incepi de scris, iar poate pana termini de scris iti va veni o idee minunata
Nici unul din titlurile sugerate de tine nu suna literar, nu transmit nimic, nu suscita interes. Sunt banale. Un titlu trebuie sa spuna ceva. Sfatul meu: tu stii cel mai bine detaliile povestii tale. Incepi si scrie-o iar la sfirsit sau pe parcurs iti va veni si ideea unui titlu potrivit. In orice caz, nu trebuie sa stai pe loc din cauza unui titlu. Apuca-te si scrie!