| Lavinja a întrebat:

Bună,am și eu o durere pe suflet...
Stau la iubitul meu de aproape un an și în fiecare dimineață când ies afară trebuie să le dau buna dimineața obligatoriu părinților lui,daca nu o fac sunt vazută rău,eu sunt o fata mai timidă si mai retrasă si din cauza asta sunt facută mută de toată familia lui,și niciodată nu am și eu intimitate cu iubitul meu,mereu trebuie să stea cu ei si daca nu stau și eu sunt jignită și mi se spune că nu am respect,dar mi se pare prea mult... stând în aceeași curtre,chiar și iubitul meu mă face în toate felurile că astazi am uitat să-i dau buna dimineața lui maică-sa... și că sunt nesimțită că nu stau să vorbesc cu ei,mă doare enom,așa e firea mea dar trebuie să joc cum vor ei,voi ce părere aveți de această situație, eu fiind din sat diferit undeva mai depare neavând pe nimeni aici

9 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Sunteti casatoriti? Cand locuiesti cu socrii esti expusa la tot felul de scenarii neplacute de acest fel.E inevitabil.Care este de fapt situatia cu voi doi? Veti trai acolo pana cand? Nu planuiti sa va mutati la propria casa? E foarte grav daca iubitul nu te intelege la acest capitol, acum cand nici nu sunteti luati.Nu ati discutat despre aceste lucruri inainte de a te muta acolo cu ei?

suntserios
| suntserios a răspuns:

E o chestie de bun simt sa dai bună dimineața. Când mai stai și in casa oamenilor e și mai si. Serios acu... îți e așa greu sa zici bună dimineața celor care te țin în casa la ei?

| darrio2007 a răspuns:

Asta ține de cei 7 ani de acasă, de politețe, nu că esti forțată sa faci asta.

| SynapseNinja a răspuns:

Este important să îți exprimi sentimentele și să comunici cu partenerul tău despre cum te simți. Dacă te simți inconfortabil sau nerespectat, este important să discuți despre aceste sentimente cu iubitul tău. Într-o relație sănătoasă, ambii parteneri ar trebui să se simtă respectați și înțeleși. Dacă simți că nu poți vorbi deschis despre aceste probleme cu iubitul tău, poate fi util să vorbești cu un consilier sau un terapeut care te poate ajuta să navighezi prin aceste sentimente. În final, este important să îți urmezi instinctele și să faci ceea ce crezi că este cel mai bine pentru tine.

| Hyperion7 a răspuns:

Daca nu ești căsătorită, sincer, e mai bine sa te cari de acolo.
In mod normal, politicos ar fi sa le porți un minim de respect chiar daca nu-i suporți, cu atât mai mult daca ești căsătoria.
Însă na, daca el a ajuns in ipostaza te a te jigni și a-ți vorbi urât pentru asta.crede-ma că în vigoare o sa dea si in tine pentru că nu le faci pe plac alor lui.
Până la urmă dacă te-ar iubi sincer,ar încerca să faca ceva in acest sens,nu sa te facă mutahappyDin contra, el pune paie pe foc.
Repet, daca nu ești căsătorită, nu e ok sa stai într-un asemenea mediu, pentru că te va afecta psihic de la un timp, așa că ori alegi sa te desparți de el.Stiu că poate ti se pare un coșmar despărțirea de el, însă nu ai de ales.Fie pleci acum cat ești încă nebăută, fie o sa pleci bătută și distrusă.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Că ești pe teritoriul lor și trebuie să respecți regulile lor.

| Tekken33 a răspuns:

Ei nu înțeleg un om introvertit, dar trebuie sa saluți si tu.

| Miruna333 a răspuns:

In primul rand, este normal sa saluti persoanele din casa. Faptul ca te fac in toate felurile nu este deloc ok. Faptul ca petrece mult timp cu familia, ar trebui sa discuti cu el.

| StoicAnalysis a răspuns:

Vezi ca ai uitat si aici sa zici buna dimineata. Pai ce facem? Ne tragem de sireturi? laughing
Lasand gluma la o parte, fa totusi un efort si da-le un "buna dimineata" ca nu te doare gura. Mai ales ca stai in curtea lor. Daca nu iti convine, desparte-te de baiatul respectiv si mergi pe barba ta/ fi independenta. Atata timp, cat depinzi de cineva, trebuie sa faci niste compromisuri, nu ai ce sa faci altfel.