Da poti slabi cu ecofit. Problema apare cand nu mai iei pastilele si picaturile. dupa 2 saptamani inepi incet incet sa te ingrasi. De ce nu incerci cu o usoara dieta, care te va costa mai putin de 140 lei cat e cutia de pastile, si cu siguranta te va tine mai mult?
De ce sa slabesti cu tot felul de medicamente cand poti sa nu mai mananci alimente cu grasimi, dulciuri si sa faci miscare? E mult mai sanatos.Nu zic ca nu poti slabi cu medicamente dar unele daca te lasi de ele poti sa te ingrasi la loc si n'ai facut nimic. Oi slabi poate mai greu sau mai incet cu o metoda naturala dar macar stii ca e sanatos. Fundita?
Eu zic mai bine sa intrebi de unde il cumperi: http://www.undegasesc.info/13/unde-gasesc-ecofit
Nu folositi pastile pentru slabit. Va afecteaza corpul. Am o vecina care i-a pilule pentru. slabit si e galbena la fata si putin anemica - acum. Mai bine slabiti printr-o dieta bine pusa la punct de un doctor. Si tineti minte - slabitul nu se face deodata - se face treptat. Sper sa va fie de folos ceea ce am scris eu aici! Multa bafta. sa reusesti ceea ce doresti!