Tu la scoala nu te duci pentru maruntisuri de-astea. Te duci ca sa inveti carte. Sigur ca daca cineva vrea sa fie prieten cu tine nu e rau, dar astea trebuie trecute pe planul doi. Colega aia o sa stea cat o sa stea cu cealalta pana o sa se mute din nou, cu alta. In felul asta ea isi face un nume rau (zboara din floare-n floare). Intre timp, poti sa iei si tu initiativa sa discuti cu o alta fata, care e mai singuratica, sa vina sa stea cu tine. Trebuie sa ignori lucrurile marunte, asta e ideea. Concentrwaza-te la ceea ce inveti. O data in viata treci prin scoala asta si s-ar putea sa regreti mai tarziu ca nu ai fost suficient de atenta si nu ai invatat mai mult. Restul le vei considera copilarii.
Chiar voiam sa adaug asta in intrebare. Stiu ca ma duc la scoala pentru a invata, si invat in continuare indiferent de ce se intampla, dar nu pot sa stau chiar asa izolata. E ca si cum m-as refugia intr-o padure pustie, in timp ce ceilalti dau petrecere. Eu sunt timida, dar nu imi place sa stau "in afara" celorlalti. Ma simt respinsa, asta e ideea.
Incearca sa te descarci
vbeste cu cineva despre asta
cineva dispus sa te asculte
musca.cosmin...id meu daca vrei eu sunt dispus sa te ascult...
Neimportant întreabă: