| oCiudata a întrebat:

am si eu o intrebare. Ce parere aveti despre fetele blonde?
Adica, daca sunt blonde inseamna ca sunt "destepte" sau (alte feluri). Si eu sunt blonda, dar nu luati in seama acest lucru.
Va multumesc!

Răspuns Câştigător
| rotiqueConseils a răspuns:

Culoarea părului nu are nicio relevanţă în raport cu coeficientul de inteligenţă. O persoană, deşi este blondă, poate avea IQ sau EQ mult mai mare ca al unei persoane care este brunetă.
Trebuie să-i ignori pe cei care te tachinează făcând referire la culoare părului tău, doar aşa le vei demonstra contrariul.
O zi frumoasă!

8 răspunsuri:
| rotiqueConseils a răspuns:

La culoarea părului tău* (îmi cer scuze pentru greşeală).
Cu plăcere, mulţumesc şi eu pentru apreciere.

| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Se spune despre blonde că sunt proaste şi *****. Dacă ştii că nu te clasezi printre ele, simte-te norocoasă.

| FemeiaPisică a răspuns:

Sincer daca esti blonda nu inseamna ca esti "desteapta". Acum cand cineva iti zice ca esti blonda zice ca esti "desteapta".
De la bancurile cu blonde se trage.straight face

| Азбука a răspuns:

Fie ca-s blonde ori brune, satene ori roscate, important e sa fie inteligente. Culoarea parului nu are nicio legatura cu IQ-ul fiecareia.

| Angelique a răspuns:

De obicei se spune despre blonde ca nu sunt deloc destepte, nici inteligente.Dar eu cred ca nu trebuie sa luam in seama acest lucru deoarece si ele sunt fete sau femei ca si brunetele sau de genuwinking

| liviu42 a răspuns:

Sunt excitante si se umezesc fff mult

| Ovidiu_4176 a răspuns:

O parere buna cu toate ca nu am avut nici o prietena blondabig grin

| oCiudata explică:

Va multumesc foarte mult pentru raspunsuri.Pot spune ca m-ati scos dintr-o dilema.Va pup pe toti!