Desi nu e un lucru tare sanatos si bun.fiecare face ce vrea cu viata lui:-? nu cred ca doar baietii au voie sa faca anumite lucruri:)suntem egali in drepturi:)si sincer mie nu mi se pare un lucru atata de "wowwwww" ca o fata fumeaza pentru ca ori e fata, ori e baiat tot aia e chestia asta cu fumatul:)mai mult trebuie sa te gandesti la sanatatea ta :) ce spun ceilalti e mai putin important:) cand fumeaza o fata li se mai pare exagerat in vremurile de astazi doar celor foarte incuiati la minte:*
Nu e bine sa fumezi indiferent daca esti fata sau baiat. Fumatul iti distruge viata.
Niciuna. Nu am judecat si nu voi judeca NICIODATA oamenii dupa categoria fumatori/nefumatori. Sincer din partea mea pot fi fumatoare inraite pentru ca nu ma intereseaza.Nu tigara il face pe om, sunt alte lucruri mult mai importante. Fumatul e un viciu, nu e un lucru care te influenteaza [cum sunt drogurile].
Ce treaba are caracterul unui om cu fumatul? nu putem sa-i punem eticheta unei femei doar din simplul motiv ca fumeaza! cui nu-i convine, sa nu stea pe langa fetele care fumeaza! nu inteleg ce unde provine indignarea asta! inainte sa-i judecam pe cei din jur, ar trebui sa ne masuram gradul de frustrare.si da, eu sunt o fumatoare si cred ca *din cauza asta*am o familie frumoasa si multi prieteni alaturi, chiar daca multi dintre ei nu sunt fumatori.
Si eu am fumat si sunt intreaga sunt tot om am 2 maini ca voi, 2 ochi albastri , am 2 picioare, un creier sanatos nu ca unii
Deci sunt de acord cu ele
Prietena mea cea mai buna fumeaza si e fff de treaba spre deosebire de alte fete, nu trebuie judecata dupa tigara, pot fi fumatoare de treaba sau fumatoare cu impresii exact ca si fetele care nu fumeaza
Auziti mai desteptilor daca nu va place nu va uitati, de ex eu fumez si prietenul meu stiti ce mi-a zis ca mai bine decit sa fumez pe ascuns mai bine de fata lui asaca nu judecati o persoana dupa acest fapt a si inca un lucru daca fumeaza nu inseamna ca e pitipoanca sau curva etc.
alexiss_9225 întreabă: