| Dazzzie a întrebat:

am si eu o intrebare

Ce se intampla daca fumezi iarba legala/ilegala dar fara iarba care da dependenta. si cam in cat timp se duce din sange?

Ce se intampla... cu sanatatea ma refer. in acel moment. in timp. peste ceva vreme

intelegeti voi!

Funda! poate primesc si eu niste raspunsuri de la unii cu experienta. sau cel putin care stiti ceva. sau daca gasiti ceva pe nethappy + vot.

Răspuns Câştigător
| kire a răspuns:

Nu te baga in chestii din astea ca nu o sa mai poti sa iesi, iti distrugi corpul.

3 răspunsuri:
| haiZI a răspuns:

Ma da ti-am raspuns deja la intrebare. Iarba legala numai trifoi, ca alta nu e.Si care sunt dependenti crezi ca o sa vina sa-ti zica tie despre droguri cand habar nu ai cum arata.

| EnjoiProSkater a răspuns:

Cu cat dai iarba care nu`ti da dependeta?

| Dazzzie explică:

Mda...
nu m`am bagat...
dar sa stii ca exista iarba care nu`ti da dependenta si care este ilegala! asa ca de aia am cerut de la cei cu experienta.winking
pentru ca am prieteni care fumeaza asa ceva. si daca vor poate sa se abtina oricand. si au si facut`o. nu sunt dependenti pentru ca nici ei nu ar fi atat de nebuni sa se bage la cele cu dependenta. nu risca. dar voiam sa stiu mai multe despre aceste chestii. si stiam mult mai multe lucruri decat ati spus voi2... dar voiam sa mai aud niste pareri. mai multe detalii