| plinadeviatasidesperanta a întrebat:

Buna am si eu o intrebare:cum poti ajunge sa ti la o persoana? El este un baiat foarte tandru, intelegator si tine enorm de mult la mine, imi arata in fiecare zi acest lucru. Dar eu nu pot fi asa cu el...Eu am suferit mult si mi-e frica sa nu sufar din nou. Ce pot face sa tin si eu la el, cum sa ma schimb? Eu sunt genul de pers care nu imi exprim sentimentele, prefer sa tin inchis in mine decat sa vorbesc cu cineva, si asta nu ma face sa ma simt foarte bine. Ce as putea face? Va rog sa-mi spuneti pentru ca eu nu stiu ce sa mai fac.

Răspuns Câştigător
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Practic tu eşti închisă în tine pentru că ţi-e frică. În caz că ceva rău s-ar întâmpla, tu nu vrei să fi rănită, cam asta ar fi explicaţia. O idee ar fi să încerci să o laşi pe persoana respectivă se apropie de tine, pentru că prin atitudinea ta o respingi. Tu ţi-ai ridicat un zid înalt în jurul tău ca să te protejezi. Dacă ai să începi să ai încredere în persoana respectivă atunci zidul asta se va face din ce în ce mai mic. Asta necesită răbdare şi din partea ta şi din partea lui. Nu e ceva ce ai putea face imediat, doar gândeşte-te că nu toată lumea îţi vrea răul şi poate băiatul asta e ok. Baftă!