| ToxicG a întrebat:

dar chiar nu vreau mistouri.Deci,mama mi-a spus ca atunci cand eram mica, pe la 6 ani,ma trezeam in fiecare noapte, in jurul miezului noptii si incepeam sa plang, fara motiv...Iar acum, am 14 ani si nu pot sa adorm inainte de miezul noptii.Tin sa precizez ca NU mi-e frica de intuneric.
Vreo explicatie?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ceasul nostruu biologic,este legat si de ora de nastere,asa ca daca te-ai nascut noaptea, este posibl ca asta sa fie cauza. Plansul, poat fii determinat de cosmaruri, mai ales daca te-ai nascut prin cezariana, sau au fost alte dificultati. Subconstientul este cel care intervine in aceste situatii. Nu-ti face probleme.

31 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

Nu vrei mistouri? Pai tu faci misto de tine singura daca la religie ai gasit sa intrebi de problema somnului, ai si plecat urechea la @briana ca esti legata. Pana aici ti-a fost, tine legatura cu ea in privat si vei descoperii ca esti posedata de draci baltati, legata de vrajitoare si tot felul de idiotenii din capul ei infierbantat cu inchipuiri.

| ToxicG explică (pentru Hombre):

Nu am vb cu ea in privat...am intrebat care`i faza, ok?

| Hombre a răspuns (pentru ToxicG):

Vezi, calculatorul e cel care te tine la ora asta sa nu fii la somn. Hai la culcare, la varsta ta trebuia sa fii in vise la ora asta.

| ToxicG explică (pentru Hombre):

Da...

| MMihai a răspuns:

Prostii.
Dacă ești foarte obosită dormi și ziua.

Somnul de la ora 21 la ora 24 cică este mai odihnitor, și ar trebui să te înveți să dormi înainte de 12 noaptea.

| zurick a răspuns:

Nu cred ca are vreo legatura cu faptul ca cand erai mica te trezeai noaptea, nu cred nici ca are vreo legatura nici temerile tale

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Si pana atunci te rogi?

| allexya501 a răspuns (pentru besleaganicolaecosmin):

laughing laughing laughing Ai dreptate! categoria e ''Religie'' laughing laughing laughing

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Sau asa si...

| Zenit313 a răspuns:

Mergi la doctor...

| ΟρθόδοξηΠίστη a răspuns:

Poate te scoli prea tarziu, si automat la ora cand ai trebui sa te culgi, nu poti, avand prea multa energie, neconsumata pe ziua respectiva.

Si nu uita ca inainte de culcare sa-ti faci rugaciunea, pentru a te linisti, si pentru a-I multumi lui Dumnezeu.

Răspuns utilizator avertizat
| briana a răspuns:

Nu stiu ce sa zic insa trebuie sa dai mai multe detalii gen: ce domenii te atrag dar si din ce neam provii mai bine zis ce fel de persoane sunt si ce le place parintilor si nu numai. Poate parintii nu ti au spus tot oricum e complicat du-te la un preot sa.ti deschida cartea daca te deranjaza lucrurile care ti se intampla poate te- a legat cineva cu ceva. mai multe detalii pe privat daca doresti sa discutam.

| ToxicG explică (pentru briana):

Cum adica m`a legat cineva de ceva?

Răspuns utilizator avertizat
| briana a răspuns (pentru ToxicG):

Se poate sa fi trecut peste ceva lumea e foarte rea. Dar inainte de toate e posibil sa isi fi programat ea creierul cu aceea ora de culcare daca ai suficienta putere mentala poti face multe lucruri De exemplu inainte de a adormi spui ca vrei sa te trezesti la ora 4 sau 5 dimineata si chiar te vei trezi. Anumitor persoane le iese din prima seara rostind doar o singura data ora la care vor sa se trezeazsca ei bine alti trebuie sa rosteasca de mai multe ori si se vor trezi la 3/4 zile dupa ce repeta de mai multe ori seara nr recomandat de repetitii este 10.

| WhiteWolf7 a răspuns (pentru briana):

Fata draga, aceste informatii sunt prea. dintr-o data. E ca si cum te-ai duce la unu de 4 ani si i-ai spune "nu-ti mai baga degetu in nas sau te tai".Ma rog, intelegi tu la ce ma refer.Prea brusc, prea fara explicatii, fara introducere.(de ce steaua cu sase colturi?)

| briana a răspuns (pentru WhiteWolf7):

Da sunt cam multe dar consider ca te indeamna sa afli mai multe. Steaua lui David insa ce e acolo probabil la poza te referi e un simbol pentru yoga. Anahata yoga. Imi plac cultele orientale.

Mda...dar trebuie sa o spui in asa fel incat sa-i faci ca in urmatoarea clipa sa caute despre subiectu respectiv. Ok, fii atenta la intrebare, am spus "de ce" nu ce e acolo", stiam si eu simbolul. interesant ca-ti plac, meditezi?

Da!

Siii...ai descoperit ceva pana acum?

Da foarte multelucruri interesante chiar e extraordinar

| briana a răspuns (pentru briana):

Ce parere ai despre meditatie si yoga?

Nu practic yoga, de meditat.din cand in cand. Parere... fascinant, si periculos, daca iti intra in cap ideea ca lumea noastra e o iluzie te-ai dus dracu. Fascinant, periculos si complicat. Si totusi destul de simplu, intelegi tu.

Fascinant dar foarte periculos cat imi place. Sti care sunt riscrile mai ales pe mantre? E mult mai periculos dar si mai greu de facut insa rezultatele sunt uluitoare. Iti urez succes mai ales ca am vazut ce muzica asculti nu stiu cum reuesti sa meditezi insa fiecare cu metodele lui. Si nu lumea nu este o iluzie e doar lipsita de importanta daca intelegi ce vreau sa spun. Iar ce e cu meditatia pe mantre presupun ca sti care sunt cele 3 riscuri sau mai bine zis puncte fatale iti spun sa ai grije eu am facut multe prostii din curiozitate dar se pare ca pina acum am reusit sa ies din toate si stiu sigur ca nu le.asi mai face a doua oara.

Nu complet o iluzie, si nu complet lipsita de importanta. Nu ascult tot timpul numai aia, mai degraba si mai des: http://www.youtube.com/watch?v=-SWHSaMxhms Nu meditez pe muzica... am o metoda mai diferita sau ma rog... fata de ceea ce cred oamenii ca inseamna meditatie, e diferita.

Imi place melodia si raspunsul e foarte bun meditatia nu se face doar pe muzica. Sunt atatea tipuri de meditatie... Cel mai bine e sa te bazezi pe mintetrup si suflet muzica e buna dar adevarata meditatie nu are artificii exterioare vine din interior. Am vorbit cam multe aici consider ca e mai ok in privat daca doresti sa dicutam mai multe. Cati ani ai?

Cam prea multe, dar nu am dat detalii cruciale, cel mult putem fi considerati ciudati.17 si aproximativ 3 luni

Cand anumite lucruri depasesc capacitatea de intelegere a anumitor oameni acestia eticheteaza lucrurile ca fiind ciudte. Cineva spunea : Ce nu intelege prostul la el n.are nici un rost! Multi inainte eu am 18 fara 2 luni.

| obelix2266 a răspuns:

Raspunsul pentru tine nu e de natura teologica ci medicala. Cred ca asa ti-ai reglat bioritmul.Ai invatat corpul cu un anumit program, nu are legatura cu plansul infantil.

| Marinescu_Florentina_1981 a răspuns:

Trebuie sa te obisnuiesti sa te culci devreme si sa inchizi ochii si sa nu te mai gandesti la nimic pentru a putea dormi in pace. daca dormi foarte tarziu nu e bine pentru sanatatea ta. cel mai bine e sa te culci devreme si sa te trezesti dimineata si sa faci o activitate. happy sper ca raspunsul meu ti-a fost de ajutor