Mai devreme sau mai tarziu[chiar daca ajungi la varsta maturitatii]toti isi vor gasi jumatatea, e doar o chestiune de timp
Baiatul mosului nu este asa la mine in sat avem un baiat ciung din nastere si e muncitor si are 2 copii si o nevasta vrednica si de lauda.A invatat sa scrie cu stinga cu stinga se inchina, liceul facut scriind cu mina stinga.El nu il ocaraste pe Dumnezeu ci ii multumeste pentru Darurile primite.La biserica si el si copii in fiecare Duminica si are copii buni.Cu o mina mina caii cu o mina ii inhama cu o mina se inchina.si nu este miliardar dar are un suflet mare si era cel mai cautat de fete. Avem si unii uriti de o rupi de fuga si aia au gasit ca sacul petecul.Asa ca lasa tu supararea cind o fi sa se aleaga se alege.
La noi in sat gasesc toti petecul daca au ghinion, pun hamul la cai si la 5 Km alt sat si tot asa.Ca noi am invatat de la Parinte ca omul nu este bine sa stea singur, trebuie sa fie doi (el si ea).Voi la oras aveti alte rinduieli.Noi la tara altele.Stau si ma intreb si eu, ce ma faceam daca nu aveam baba mea linga mine,si sa fiu inchis in bloc singur, cred ca inebuneam.Aici la noi toata lumea stie pe toata lumea aia mici sunt politicosi daca vine unul strain este salutat de toata lumea si raspunde la toti, daca vrei un ciur de malai strigi la vecin peste gard, Dar noi gindim mai cu frica de Dumnezeu.Vin pe capul nostru si rele si bune cum vrea Domnul. Daca intreb vecinul ce este aia depresie vine cu creanga de spinz si zice sa dau gaura in urechea porcului cu sula si sa ii pun crenguta 3 ore apoi sa o scot.
Care maturitate mona? imbatranesc si mor singuri, sa cei care divorteaza si vor sa-si mai refaca viata si tot nu isi mai gasesc
LoveForShania întreabă:
Tops întreabă:
armand20 întreabă: