Ultimul tau vis poate reflecta temerile tale. Poate ca iti este frica sa nu se intample ceva cu tine (eu de ex. cand eram mica m-am urcat in lift cu frate-miu si s-a blocat liftul, m-am speriat foarte tare si de cand m-am mutat la bloc uneori visez ca sunt in lift si se intampla ceva rau - se opreste brusc, cade in gol etc.). Visele reprezinta, dupa psihanalisti, manifestari ale inconstientului si se pare ca asa si este. Visele noastre pot reprezenta dorintele noastre (actuale, trecute - pentru ca inconstientul este atemporal), temerile noastre, problemele nerezolvate din timpul zilei sau de-a lungul timpului, etc. Viselor li se pot da multiple semnificatii, in functie de trecutul tau de personalitatea ta, dorinte, aspiratii, nivelul de stres etc. Orientativ, opera lui Sigmund Freud te-ar putea ajuta (chiar are si o carte "Interpretarea viselor"), dar o explicatie detaliata a interpretarii viselor ti-o poate da un psihoterapeut.
Nu stiu care ar fi motivul viselor tale, dar incerca sa zici o rugaciune inainte sa dormi si eu cred ca te va ajuta.Toti visam in fiecare noapte dar nu ne amintim tot timpul ce visam.
LisaJulie întreabă: