Ce gandesti ziua - visezi noaptea - gandeste-te la ceva frumos despre voi doi si vei visa numai lucruri frumoase
Pentru ca tie frica sa nu-l pierzi:*:* pentru ca il iubesti foarte mult sper ca te-am ajutat si nu iti face probleme daca te iubeste nu o sa iti faca asa ceva :*:*:*iubiti-va
Eu una nu vreau sa iti faci griji dar sunt doua posibilitati tu le analizezi, una il iubesti foarte mult si in adancul tau iti doresti sa fi mai des cu el si asta te ingrijoreaza iti faci griji ca il vei pierde sau. aici iti spun din propria experienta in mod normal orice femeie simte cand baiatul sau barbatul de langa ea o inseala asa este normal. si am avut si eu un timp vise de genul des.ma trezeam noaptea plangand si dupa un timp am inceput sa nu mai simt acelasi lucru cand ma saruta chiar daca el se straduia sa fie afectuos, era foarte atent dar simteam ceva gen.nu stiu cum sa iti explic, un fel de vibratie ca nu era ceva bine pana cand am hotarat ca vreau sa aflu ce e cu el, si toate visele mele erau adevarate stiu ca pare ciudat dar in cateva din acele vise era chiar persoana cu care il imparteam, a fost greu dar trebuie sa fi pe faza unii spun ca visele sunt o tampenie dar am ajuns sa cred in ele, oricum poti sa ai si niste vise asa pentru ca il iubesti prea mult.nu vreau sa iti faci griji dar ti-am spus ce am patit eu, ca fete trebuie sa fim toate unite. dar gandeste-te ai spus ca va iubiti poate fi doar un sentiment de teama. te pup si ai grija
Asta poate fi di cauza ca iti este frica sa nu-l pierzi... dupa parerea mea ar trebui sa vb cu el despre aceasta nu cred ca e complicat.vezi ca crede el in privinta acestor vise
Yrynella întreabă: