anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună! Am și eu o întrebare.E c-am complicata... Poate unii vor înțelege.Din greșeală am dat cu farfuria în cap lu fratimiu.Stiu că sună ciudat și prost.Dar nu a fost cu intenție! A fost cu direcție.Acuma îi curge sânge din cap și nu știu ce să îi fac... Să-l duc la spital? Se poate face ceva acasă? (Explicație că să nu zică oamenii că de ce i-am dat cu farfuria în cap e că el ca mă pus s-o fac că zice că nu doare și eu că proasta mă luat după el nu e copil.Asa nu e vina mea e a lui) Nu urlă da îi curge sânge și mă sperie.Va rog spuneți ce sa îi fac că dacă nu mă omoară maică-mea

2 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Din moment ce ai stat să scrii aici pe site și nu ai sunat la 112 inseamnă că spusa "îi curge sânge și mă sperie" e o figura de stil și nu e nici o urgentă

| Simpatic a răspuns:

Odata spui ca din greseala si apoi spui ca el te-a pus, genul de declaratii care se bat cap in capwinking

Am fost copil,al luat bate in cap,cazul in cap dupa bicicleta, pumni sau pietroaie in cap, doar o piatra mi-a spart capul,altceva nu

Daca curge mult sange cel mai bine este sa il duci la spital, acum nu stiu ce anume sa declari acolo cand te vor intreba cum s-a intamplat, daca spui ca ai dat cu farfuria o sa cheme si politia, asa ca este intelep sa spui ca s-a lovit de ceva contondent nu ca ai dat din greseala!

Cred ca apa oxigenata se poate adauga pe acea rana daca este de suprafata si nu adanca si sa tina o compresa sterila (nu carpa murdara de prin casa!) apasat acolo dupa dezinfectarea cu apa oxigenata, ranile deschise se trateaza cu apa oxigenata fara probleme.