Pai și dacă încerci sa afli dacă te place ce pierzi? O prietenie? Aste oricum trec mai devreme su mi târziu și dacă tu o placi dar rămâneți doar prieteni o sa te simți aiurea.
Acum depinde și cât timp a trecut de cand sa despărțit.Ca dacă a fost ceva serios și nu e mult timp de atunci poate sa te refuze și dacă te place.
Tocmai ca prefer sa nu pierd aceasta prietenie
Pai bun, dat tu placi fata.Pai și ti se pare ok sa stai asa în timp ce ea probabil își reface viata și îți povestește de cât de bine se simte cu x-ulescu?
Din potriva, nu se intampla ceea ce zici tu ca s-ar intampla
Bineee.
Sa mai scrii după ceva timp sa ne spui ce ai mai făcut și vedem atunci.
Da intr-adevar ca o si cunosti tu ce-i drept
Ai simțit sau ți-a dat semne că te place? Să nu confunzi lucrurile. Poate că te considera doar un amic, un confident dar fara să-i placă de tine ca bărbat. Poate nu e dispusă să înceapă o relație, fii atent sa nu faci o gafă care o va face sa te evite, ia-o ușor și vezi dacă ea simte ceva pentru tine. Daca vezi că e atrasă de tine, încearcă cu pași mici. Invit-o în oraș mai des, oferă-i flori, mici cadouri și vezi cum reacționează. Trebuie să înveți să-ți asumi și un eventual refuz. Fii pregătit pentru orice.
Am facut cam tot din ce ai zis, uite spre exemplu in seara asta a dormit la mine, in fine nu s-a intamplat nimic. Dar ideea e ca nu vrea nicaieri fara mine, daca nu nu vrea, nu stiu nici eu ce sa mai zic, oricum m-am indragostit ca la 12 ani