Si pe mine m-a sunat azi nr de telefon 800 (28. 10. 2010), nu am raspuns, poate im lua multi bani. O data m-a sunat 303. Nu am raspuns, pe net a zis ca raspunde robotelul si zice sa suni pentru un concurs, nu castigi te taxeaza 2 euro! Nu raspundeti la nr necunoscute! Nu credeti mesajele cu castigi 1000, 7500 euro, etc.
Salut, am aflat carei treaba cu numarul "800", scrie pe site-ul www.RadioFLy.ws. toata povestea, intra pe www.RadioFLy.ws si citeste pe acolo.;)
Chiar daca sunt cativa ani buni de cand a fost postat acest subiect, iata ca si acum, la sfarsitul anului 2017 se mai apeleaza de la nr. 800.
Si eu am vazut ca am 10 apeluri nepreluate de la nr. 800. Am avut telefonul pe silentios, si evident ca nu stiu despre ce este vorba!
Oare tot reclama de la Vodafone cu tonul de apel?
Sunt cei de la Vodafone, vor sa te fraiereasca sa-ti activezi un ton de apel atunci cand te suna prietenii. (0.25 eurocenti) O porcarie...
Incerc pentru a treia oara sa scriu, sper ca de data asta sa mearga! Si pe mine m-a sunat cineva cu numarul 800 si nici eu n-am apucat sa arspund!:-( Sunt foarte curioasa cine e!
Si pe mine m-a sunat numarul ala! Si nici eu n-am apucat sa raspund:-( Sunt foarte curioasa cine e!
Salut! Am aflat! numarul 800 este un robot Vodafone care iti propune o oferta la care tu trebuie sa trimiti un sms pentru activare. Suna cam asa: Vodafone iti ofera o luna gratuit tonurile de asteptare. Schimba tonul obisnuit de apel cu o melodie. Raspunde cu DA. Tarif 0. 25 euro/luna. Cred ca am lamurit problema! Bafta!
Si pe mine m-a sunat cineva azi cu numarul 800... dar l-am lasat sa sune...sine stie cine era aveti idee cine este?
Si pe mine m-a sunat...chiar azi...de 3 ori dar n-am raspunscred ca sunt cei de la Vodafone
Bai da nimeni nu a apucat sa raspunda. mai bine spuneti ca v'ati udat de tot cand ati vazut 800 pe ecran si nu ati mai stiut cum sa reactionati, de frica sa nu va. loveasca cineva prin telefon. e numarul de promotii al vdf
blackPug97 întreabă:
ionut7 întreabă: