Da, bineînţeles. Poţi trimite un PM persoanei respective în care să-i ceri id-ul de exemplu şi să vorbiţi pe mess.
TPU este şi un site de socializare.
De unde ştii tu că doar pe TPU? Sunt sigură că are parte de prieteni şi în viaţa reală.
Şi dacă doreşti să cunoşti persoane din alte oraşe, judeţe, ţări chiar prin intermediul internetului nu înseamnă că "nu ai viaţă".
Buna Alex Eu sunt... Alex
Mi-ar face mare placere sa te cunosc. Eu sunt pasionat de spiritualitate, psihologie motivationala si inspirationala. Imi place foarte mult sa ii ajut pe altii sa se descopere pe ei insisi, sa isi descopere comoara interioara, sa ii ajut sa isi traiasca viata fara teama, si cu incredere maxima in fortele proprii. Daca doresti sa ne cunoastem, id-ul meu e : mereu. pozitiv@yahoo.com
Am o viata draga Crinela dar asta nu inseamna ca nu pot avea prieteni si pe TPU, Twitter, Facebook, am prieteni si in viata reala, dar vreau sa am si pe internet, sa schimb pareri, sa socializez, poate intr-o zi o sa ne intalnim fata in fata si atunci nu vor mai fi prieteni virtuali, vor fi prieteni in viata real. Poate pe internet gasesti persoane care au aceleasi gusturi ca si tine, te intelege, atunci ce m-ar opri sa imi fac prieteni pe internet?
Sincer sa fiu nu sunt foarte popular...wow
Alex nu imi merge id-ul tau spune ca este invalid, scuze ca postez aici dar nu puteam sa iti trimit mesaj.
Desigur ca poti sa-ti faci prieteni dar ii alegi de care, care iubesc sportul sahul cititul si socializarea. Prietenii ii alegi tu cu care vrei cu aceia te impaci
AlexandraAle121 întreabă: