anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o intrebare:Nu v-ati saturat de oameni?! Cateodata simt ca am nevoie de o persoana care sa fie pregatita sa rada cu mine,sa planga cu mine,sa danseze i sa cante pe strada,atunci cand imi vine mie(din nou,cu mine),sa danseze in ploaie cu mine,sa ma inteleaga, si sa nu ma considere ciudata.Nu simtiti nevoia sa aveti o persoana ca asta?straight face nu stiu unde au disparut oamenii aia care rad se simt bine si nu sunt rautaciosi, nici macar nu stiu daca au existatstraight face.Cui se datoreaza acest lucru?

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Influenta si rautatea omenirii imprastie acest blestem si cand exista mai multe persoane rele atunci cei buni se refugiaza in casele lor si nu mai cred in nimeni.

| Musique a răspuns:

Să te saturi de oameni, atâta timp cât și tu ești om?

| Wøodenpints a răspuns:

O să ai o astfel de persoană, când o să meriţi.
Nu o mai faceţi atât pe victimile, că voi sunteti ca o floare iar restul lumii sunt niste căcaţi care nu vă înţeleg.
Probabil eşti atât de neinteresantă ca om încât nu vrea să-şi piardă nimeni timpul cu tine făcând chestiile pe care le visezi tu.
Fiecare om este înconjurat de oamenii pe care-i merită şi pe care şi-i alege.

| anonim_4396 explică (pentru Wøodenpints):

Ai de capu meu!straight face.ce oameni :@. spechless.

| Wøodenpints a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce oameni? Sunt doar oameni care-ţi aruncă adevărul în faţă. Nu suport adevărul?
Da, cu atitudinea asta a ta de "vai cât de răi sunt cei din jurul meu cu mine, nu mai găsesc oameni speciali, care să mă înţeleagă şi cu care să fiu prietenă" nici nu o să gaseşti vreodată oamenii la care băleşti.
Deci, cum spuneam, fiecare om este înconjurat de oamenii pe care-i merită, iar de cele mai multe ori aceştia sunt foarte asemanători cu el.

Sau cumva te aşteptai ca punând întrebarea asta să ţi se spună de către toată lumea că tu eşti specială, că eşti o floare, că meriţi mai mult şi alte pupincurisme penibile? Nu, nu-i chiar aşa. Ţi s-a spus adevărul. Acum...este strict problema ta dacă vrei sau nu să-l accepţi.

| anonim_4396 explică (pentru Wøodenpints):

Nu e vorba de adevar.straight faceprin "ce oameni"ma refeream la lipsa de bun simt!happydaca nu ai fost invatat ca poate exista o limita e treaba ta.Pa,luck in life.

| BeyondTheDarkSun a răspuns:

De cand m-am nascut m-am saturat de oameni.Si de mine.

| duuh a răspuns:

1. Hotaraste-te. Ori te-ai saturat de oameni, ori vrei oameni in jurul tau. Sau spui ca ii urasti pentru ca stii ca nu poti sa te imprietenesti cu ei?
2. Eu nu simt nevoia sa am o persoana ca si cea descrisa de tine, poftim. Si nici nu sunt asa. Cu toate astea, sunt intr-o dispozitie buna si rad mai tot timpul. Daca asociezi o persoana vesela cu ce ai scris tu in intrebare, e cam grav. Cat despre partea cu oamenii rautaciosi: pai, mi se pare ca trebuie sa fii foarte fraier sa fii bun cu toata lumea, mai ales cu cei care nu merita, pentru ca deseori ajungi modelat de jegosii aia si devii un fel de catelus, din cauza bunatatii tale.

| vitaminastefan a răspuns:

Nimanui nu se datoreaza acest fapt. Fiecare individ e responsabil pentru felul lui de a fi individual.
Cat despre "o persoana" cum este descrisa de tine, te asigur ca exista. Fi atenta la orice indiciu, si nu ezita sa-i cunosti. Si daca nu o vei gasi prea curand, va veni ea intr-o zi.
Succes!

| thetraveler a răspuns:

Da si eu m-am saturat de oameni care sunt superficiali sunt orgoliosi si multe altele. oamenii"buni" nu au disparut doar ca sunt foarte rari.mportant e sa crezi ca aceasta persoana exista si o vei gasi.cand crezi, totul e posibil