| georggyy a întrebat:

Am şi eu o întrebare pentru baiețihee hee. Am citit zilele acestea nişte întrebări pe TPU.ro unde fetele puneau întrebări cum ar putea să fie mai frumoase, soluții etc... Majoritatea au răspuns că ce este în interior contează happy Ok! Sunt de acord cu asta... dar! V-ar plăcea să fiti iubitul unei fete jegoase? ( să aibă parul slinos, să miroasa a transpirație, să aiba mizerie sub unghii şi altele). Contează ce este in interiorul unei fete/femei dar nici aspectul nu trebuie neglijat. Să fii curată este importantwinking. Aştept raspunsurile voastre baieți, de asemenea şi părerea fetelor! Ceau wave KiSseSs` :* :*

6 răspunsuri:
| andreea7520 a răspuns:

Cred că orice băiat se uită mai întâi şi la aspectul fetei, normal! Deşi fetele de care se îndrăgostesc majoritatea băieţilor au ceva special, ce noi nu vedem şi acel ceva special se poate afla în interior, cum spui şi tu happy

| georggyy explică:

@Paris scuza-ma ca iti zic dar. Esti chior? Citeste bine : "Am citit zilele acestea nişte întrebări pe TPU.ro unde fetele puneau întrebări cum ar putea să fie mai frumoase, soluții etc... Majoritatea au răspuns că ce este în interior contează happyOk!"

| Paris a răspuns:

laughing))))) Nu le-ar placea, de ce mai intrebi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa si tu diferenta intre igiena si frumusete! Se vede ca nu te ai nascut la tara, intelegeai si tu cum inseamna sa poti sa fi simplu asa cum te a lasat Dumnezeu, dar curat.Sufletul conteaza nu colantii de pe tine!

| gio a răspuns:

Eu sunt fata si cred ca tot ce spui tu acolo are senswinking. aici chiar ai mare dreptate. si igiena este foarta importantahee hee
nu poti sa te intalnesti cu o fata jegoasa
si in ziua de azi unii spun ca fetele jegoase sunt numai tigancile
dar nu este adevarat eu una am vazut fete pline de bani dar jegoase, care isi neglijeaza aspectulstraight face

pooop:*

| gio a răspuns:

Aia cu gio este postata de sorameawinking