Tch, ai postat de două ori întrebarea asta cu speranţa vagă că ţi se va răspunde nega...oh, stai, dai fundiţă? Mnu, superficialitatea nu te caracterizează.
Zombaloaico, nu fi rea. lasa fata in pace .
Numai pe la D&S te găsesc, nţţ.
Esti destul de superficiala. Raspunsurile tale sunt scurte si nu denota nici prea mult interes nici prea multa originalitate. Spui banalitati cu duiumul. Presupunand ca banalitatile gen "nu te merita, ai mai multa incredere in tine etc" ar fi potrivite, mai strofoaca-te si tu macar asa de ochii lumii. Sau fa ce vrei.
Nu ma strofoc de ochii lumi, precum altii. Spun direct ceea ce gandesc.
Multumesc pentru raspuns!
Fiecare suntem unici in felul nostru, unii mai tampitei, unii mai profitori, unii mai delasatori, dar tie ce sa-ti spun esti... aparte
De ce vrei sa stii? Crezi ca poti schimba ceva? Sau te ajuta cu ceva anume daca afli cum esti?
Da. Orice persoana e superficiala, mai mult sau mai putin. E comun, nu e la fel de rau ca materialismul.
Tu esti ca o portocala! Ai tu coaja ta dar profunzimea impresioneaza! Nu, nu esti superficiala! Esti genul de persoana directa, cu o singura fata si un caracter bine definit! Stiu eu ce zic!
Ai o funda si de la mine. cea de la adidas. frate, zau?
Portocala si coaja... ma rog Mussette, in cazul asta zic si eu ca esti ca o salata de fructe doar ca in loc de frisca ai coji de lamaie. Mai poetic, asa!
Esti inteligent ceva de speriat. Daca nu esti capabil sa pricepi o comparatie mai bine taci. Sunt ferm convins ca ai un iq egal cu nr de la adidasul ala. App esti tu poetic cand o canta salam muzica simfonica. Nu vreau funda aia si daca le vrei ia tu si restul de le am pe acolo. Eu nu le-am cerut. Tu vorbesti doar asa sa fie site-ul plin de raspunsuri.
Frate, ai "oua"? Atunci da dovada. Chiar nu imi pasa de funde... multa lume se pupa in c. pentru asa ceva. multi nici nu cred ce zic pe aici. O sa ii zic sa stearga postarea, sper ca acum ai inteles de ce m-am luat de tine acolo. Prefacuti.
Nici nu ai tu idee. Judeci oamenii atat de superficial incat nu esti in stare sa vezi mai departe de propriul tau caracter, de asemenea lipsit de orice urma de personalitate. Nu e nevoie sa iti arat tie nimic fiindca oricum nu ai fi capabil sa intelegi.Atata timp cat nu esti capabil sa te dezici de limitele impuse de societate nu poti pretinde ca cineva e superficial sau nu ori ca cineva are OO sau nu. Imi place psihologia ce pot spune. Chiar nu am pretentia sa intelegi vorbele mele. Inteleg ca nu esti capabil de asta.
Gata!
Era o intrebare pusa la plictisea si pentru a schimba atmosfera.
E ceva amuzant: vreau sa dau o fundita!
Inteles sefa!
Sti ce, ai dreptate, nu imi pasa ce zice societatea, nici altcineva. te las sa iti vezi de treaba, te las sa crezi ca nu sunt in stare sa vad mai departe de propriul meu caracter, de asemenea lipsit de orice fel de urma de personalitate. Chiar daca asta nu are nici-o logica.
Data viitoare spune si tu mai direct. si poate ca nu o sa mai rada lumea de tine, sau altele, daca stii despre ce vorbesc. sa fi logic nu inseamna sa rostesti 13 mii de cuvinte si de comparatii la o intrebare atat de simpla, nb si toate cele bune.
S-ar putea sa fi. Ai zis ca iti plac golanii.
Femeile se simt atrase de golani pentru ca sunt mai indepententi decat tocilarii. In general sunt acele femei carora le place sa se simta "intretinute" si sa se distreze, nu le place sa "creasca" sau sa "se lase" usor. Fuga de responsabilitate e ceva superficial. Gandeste-te ca copiii mici nici nu se obosesc sa se duca sa faca pipilica la olita pana nu ii responsabilizeaza parintii.
Apoi Golanul e genul popular. Cele multe si... "superficiale" trag la el ca musca la curu vacii. Deci o alta "calitate" pentru care femeile sunt atrase de el, de acest "trofeu sociale", este mentalitatea aceea de turma a Pitipoancelor cand dau yama intr-un mall sa cumpere ele nu stiu ce ultima pereche de cizme rosii cu clopotei si beculete, sa faca impresie prin licee. Aceeasi mentalitate se pastreaza si cand vine vorba de Cocalar/Golan, ele vazand in acesta un breloc, un accesoriu de moda, prin care pot sa atraga atentie si like-uri pe pagina de FB, si sa umileasca competitia (pentru o perioada).
Si toate vor sa isi demonstreze ca "ele sunt cele care il vor imblanzi", consolidandu-si statutul de "fata frumoasa si vicleana". Deci orgoliu cat carul.
Deci daca
1.te indragostesti de imaginea publica mai intai, nu de persoana: DA
2. daca ai pretentia sa nu aiba nevoie de tine ca om, nu ca imagine: DA
Pentru ca inseamna ca faci ce iti dicteaza Lumea, si te preocupa parerea ei, si nutresti personalitati (demoni de fapt), nu esti tu insati (sufletul care merita salvat)
Cat de lucrat e sufletul tau?
Este mai mult lucrat de mine.
Pentru mine e o mare diferenta intre cocalar si golan.
Imi place golan, dar in sensul bun.
N-au mers mai multe, printre care si cumintenia lui.
Nu prea fac ce vrea lumea.
Foarte frumos ca esti anti sistem Inseamna ca n-ai fost singura cand ai lucrat cu sufletul tau. "Prietenie cu Lumea e dusmanie cu Dumnezeu" (si vice-versa) - Iacob 4:4