anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna am si eu o mare problema. Am o pisicuta de 1 luna (fara mamica) si ana acu vreo doua zile papa lapte (ii dadeam cu seringa) era vioaie mergea etc dar acum nu stiu ce are nu prea mananca si e foarte moala si ar dormi foarte mult mi se pare mie. inainte nu era chiar asa. ah si miauna mai mult ca inainte. nu stiu ce are de este asa de moala si nu prea mananca. ma puteti ajuta daca ati trecut printr-o situatie asemanatoare va rog.

4 răspunsuri:
| kaya a răspuns:

Am dat cu seringa lapte la pui de pisica de cateva saptamani dar a mers bine, al tau pare sa fie bonlavior sau nu ii dai cat trebuie, el la pisica mananca mult ar trebui sa ii dai de mai multe ori pe zi pana face burtica, daca nu isi revine mergi la un veterinar.Mult succes si rabdare

Răspuns utilizator avertizat
| Happyness a răspuns:

Du`o la un veterinar e inca micuta sa manance singurathinking ori i`ai dat prea mult sa pape ori e trista ca e singura sa stii ca e mica si de`asta :-

| vidyalove a răspuns:

Eu am gasit o pisicuta care nu avea mai mult de 2 saptamani si ii dadeam maxim o seringa la 2 ore. poate ca i-aa dat prea mult sa manance. Eu zic sa o duci la veterinar. Si ai grija ca pana la maxim 6 saptamani sa ii dai o seringa la 2 ore iar seara in o culci sa ai grija sa fie mancata. Si trebuie sa te scoli in fiecare dimineata pe la 5 sau 6 pentru ca ii se face foame si incepe sa miaune si poate ragusi. Poate crezi ca mit dar sa stii ca eu asa am facut si pana la 2 luni era o pisicuta foarte draguta si vioaie.Sau ai putea sa aduci o pisica sa vezi daca reactioneaza si atunci ai sa iti dai seama daca e bolnava sau nu.
Sper ca ti-am fost de ajutor.