Acest lucru este normal, eu am un motan de un an si trei luni cand a implinit 10 luni l-am castrat cerzand ca asta este motivul pentru care vrea sa iasa din casa, s-a aruncat si pe geam de vreo trei ori(mai degraba cred ca a vazut vreo musca si s-a dus dupa ea9. si eu patesc la el, cand deschid usa imediat fuge afara, este curis sa vada, si sa traiasca senzatii noi, asta se intampla si cu copilasii cand cresc. n-ti fa griji este foarte fericita cu tine dar are nevoie sa iasa.
Poate, cum zice mama ta, cauta un motan sau poate doar vrea sa se plimbe mai mult, sa stea mai mult timp la aer curat. Si eu am avut o pisica si mieuna la usa, dar eu o lasam afara si cand trebuia sa manance o strigam si intra in casa si apoi iesea iar afara si facea ce vroia ea. Problema a fost ca a venit intr-o zi cu puisori in burtica . Exista lesa de pisici, daca vrei poti sa-i cumperi si s-o plimbi mult timp prin parc sau alte locuri care ii plac, si in acelasi timp poti sa scapi de grija cu masinile si burtica. Succes!:*
Duo la medicul veterinar pentru sterilizare. A crescut si hormonii o iau razna.