Semnul incepatorului este o avertizare atat pentru tine, cat si pentru ceilalti soferi din trafic. Daca efectiv nu ai condus 1 an, inseamna ca inca nu ai capatat experienta necesara si este bine ca s-ti pastrezi "lamaita" pe geamul din spate al autoturismului tau. Chiar eu am o colega care si-a lasat acest semn inca pe masina si mi-a explicat ca, se simte mai protejata, pentru ca ceilalti soferi din trafic sunt mai intelegatori cu ea, iar pe ea o obliga sa se straduiasca sa invete sa sofeze cat mai prudent. Mult succes si atentie la trafic.
Tomigirl, bulinuta aia are rolul de a semnala participantii la trafic asupra faptului ca nu ai experienta si sa fie prudenti in jurul tau. Poti sa o pastrezi cat vrei tu, atata timp cat inca nu te simti stapana pe volan sfatul meu e s-o lasi acolo ca nu te amendeaza nimeni, e chiar indicat.
Perioada minima de pastrare e 12 luni, dar nu scrie nicaieri ca e obligatoriu s-o dai jos dupa.
Bună.
Păi ce șoferiță ești, dacă nu știi că, după ce a trecut perioada de un an de zile de când ai obținut permisul, "bulinuța de începător" se dă jos de pe parbriz?
Acum trebuie să mergi cu mai multă prudență pe drumurile publice.
Dacă ai făcut pauză o perioadă de timp și nu ai acumulat cât de puțin experiență, te sfătuiesc să mergi seara când este mai liber și sâmbăta-duminica pentru a te perfecționa în tainele șofatului.
Pa, pa.
Iti spun din propria experienta ca este mai bine sa iti pui bulinutele. Eu in august fac 1 an dar tot o sa mi le las si daca ma opreste politia ii spun ca le-am lasat pentru siguranta mea si a celor din jur si nu cred ca imi vor da amenda. Daca le explici situatia ta cu atat mai bine. Eu conduc constant doar de 4 luni asa ca inca sunt incepatoare. Eu de aici nu le dau jos.