| Nu cOnTeAzA! a întrebat:

Am si eu o mica intrebare. Dau funditahappy. Poţi fi fericit cu un zâmbet uneori, alteori o îmbrăţişare fericeşte...nu poţi să generalizezi. Fericirea, după voi, ar fi o continuitate de astfel de momente/clipe/trăiri? Ce este FERICIREA?

Răspuns Câştigător
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Fericirea e o stare ce vine in urma unui sir de intamplari.Cam toate tin de suflet, de simturi. un zambet, o imbratisare, un cuvant frumos, un gest frumos toate duc spre fericire. Duc spre nu duc la, asta ar fi diferenta. Fericit esti atunci cand iti intelegi scopul tau pe lumea asta, ce anume te face sa fi fericit, si cum poti fi fericit.Ratiunea gandeste, dupa sufletul procedeaza ca atare. O parere proprie e ca atunci gasesti fericirea cand gasesti si persoana care sa o simta impreuna cu tine.Atunci cand ai sa gasesti iubirea adevarata atunci vei fi cu adevarat fericita.Pentru ca lucruri materiale nu aduc fericire, aduc satisfactii de moment.Sufletul e hranit cu iubire nu cu altceva. Iubirea duce la fericire. Dar cum am spus la inceput fiecare gandeste in modul lui.Gandeste-te bine la ce te face fericita si lupta.Pentru fericirea ta.Bafta!

2 răspunsuri:
| roxy_2350 a răspuns:

Este bine sa stai din cand in cand sa meditezi. sa privesti o floare si sa te minunezi de cat de frumos a fost creata sau sa privesti un apus si aceasta sa iti aduca bucurie in suflet. cu atat mai mult un zambet sau o imbratisare calda de la o persoana la care ti. eu de cele mai multe ori sunt fericita daca am o anumita persoana langa mine. Doar prezenta sa ma face sa ma simt mai bine si da poti fi fericita.

| myxolaryy a răspuns:

Pai dupa mine FERICIRE=un lucru minunat, frumos, un gand frumos o floare cand te gandesti la fericire te gandesti la ceva ce este cu adevarat frumos prietenia dintre tine si cineva culorile unei flori apusul bland marea ce care te asteapata sa o vizitezi in vacanta ce minunata de scoala si multe alte lucruri sper sa primesc si eu o fundita va pupucesc happy