| ღ {кαтαℓуηα} ♥ a întrebat:

am si eu o mica intrebare pentru voi acum o luna de zile am vazut filmul 2012 si... un sambure de adevar dupa mine exsista nu vreau sa fiu asa realista pentruka la urma urmi e un film dar totusi cred ca ceva adevarat exsista si se va intampla in 2012 la fel ca si alinierea planetelor voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| smecherita_4821 a răspuns:

Si eu ma tot gandesc la chesti asta dar parerea mea e ca nu se vorbeste degeaba despre acest sfarsit al umi ceva ceva tot se intampla dar nimeni absolut nimeni nu poate sti ce se va intampla doar Dumnezeu. am mai auzit si ca va fi ao schimbare pentru noi cei de pe terra... dar ca acea schmbare va fi in bine, sper ca te-am ajutat. funda?

3 răspunsuri:
| andreeaw a răspuns:

In nici un caz nu se va termina lumea in 2012, in 2182 sau mai stiu eu cand; se aliniaza planetele, ok, si? mergeti inainte cu optimism, ca Dumnezeu nu ne paraseste asa usor!
mai bine ganditi-va cum putem contribui la pastrarea planetei mai curata, la inlocuirea resurselor energetice, etc.

| Razvan a răspuns:

Dam coltu` si gata. Mi s-au tocit degetele de la atata tastat pe tema asta in ultimele 11 luni de zileI don't want to see
Aia e.Toti murim mai devreme sau mai tarziu. Uite ca acum murim in turma.Bravo nouawinking

| ღ {кαтαℓуηα} ♥ explică:

Eu una asa cred acum nu stiu ce credetzy si voi dar alinierea planetelor e ceva... cel putzyn asa se spune 21 decembrie 2012... naspa