| gongsterbeep a întrebat:

Am și eu o nelămurire. Poate ma ajutați voi să inteleg. De ce le plac femeilor tinere moșii? Adică nu le e și lor greață să se pupe cu ei? Pe bune... Funda pentru cel mai bun raspuns

Răspuns Câştigător
| Freya1 a răspuns:

Eu nu am vazut foarte multe in situatia asta.
Din perspectiva mea cele tinere si ok ce umbla cu mosi nu o fac din dragoste ci pentru bani si sigur mai au si cate unu tanar pe langa. Poate o sa vina multi sa spuna "aaa nu conteaza varsta in iubire, poate sa il iubeasca sincer si daca e mai in varsta" da eu cred ca e vrajeala iar faza asta o sa o spuna probabil tot niste barbati in varsta ce spera la o pipita tanara.

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu le plac mosii. Le plac portofelele lor. Mai ai de invatat din viata asta.

| sierra1 a răspuns:

Poate n-ai fost atent: moșii cu bani grei!

| RainmakerX a răspuns:

Ce mod frumos de a spune "gold diggers" laughing
Multe fete o fac pentru bani sau pentru diverse cadouri DAR exista si foarte multe tinere carora simplul gand de a se injosi in halul asta le provoaca greata.

Hai sa-ti povestesc ceva discutat (pe net) cu una de 19 ani care facea mai multe cu ei. Pe scurt : "Nu imi place ce fac, nu ma simt bine cand recurg la asta DAR cu studiile mele si cu un iubit tot nu as primi lucrurile pe care mi le iau ei."

Pe scurt, respectiva gasea diverse (de la gadget-uri pana la rochii scumpe) si pur si simplu le spunea mosilor ce vrea. Peste cateva zile le avea.

| IoanaRoman09 a răspuns:

Pentru ca...bani

| Karol1877 a răspuns:

Putem sa lasam motivul banilor. Iubirea nu are varsta... Daca afectiunea si acel sarut este unul din cele mai pure sentimente de dragoste, de ce sa fie gretos? Iubirea adevarata nu cere explicatii!

| zeus24 a răspuns (pentru Karol1877):

Atunci de ce nici un batran cu situatie materiala precara nu are iubita mult mai tinara? pentru astia dragostea are varsta, pentru aia bogati nu! ce coincidenta bizara laughing rolling on the floor

| zeus24 a răspuns:

Nu le plac mosi. nu am intalnit vreuna sa umble cu un mos sarac, deci inseamna ca nu le plac mosi dar le plac bani.

| euveverita a răspuns:

Le place gustul baniilor.Plus ca in creierul femeilor se asimilează ideea de paternitate, protectie pe care o au din partea tatălui.

| Expertis a răspuns:

Bună ziua, sincer se poate discuta acest subiect în două moduri, gândiți-vă la motive, de ce femeile tinere au relații cu bărbații mai în vârstă. Cred că există multe motive pentru ca o tânără să aibă o relație cu un bărbat mai în vârstă, primul ar fi în mod evident banii, dar poate că pentru aceste tinere singura modalitate de a realiza acest lucru este cu cineva bogat, fie că este tânăr sau bătrân, dar uneori bogatii sunt mai in varsta. Al doilea motiv ar fi dragostea. Mulți ar putea crede că nu există dragoste între o fată tânără și un bătrân, dar pentru dragoste nu există nici o vârstă. Este posibil ca fata să se îndrăgostească de acel bărbat, indiferent de vârsta lui. Poate că acelui om îi pasă de ea și o iubește cu adevărat, ceva ce nu se poate întâmpla cu cineva tânăr, nu stiu. Cu siguranta vor exista raspunsurile tipice, pentru bani, dar nu puteți intra în capul unei persoane, deci nu știți ce gândeste sau simte. Sper că am fost de ajutor.