| Gabytssa a întrebat:

Am si eu o problema.Am facut-o cu prietenul meu insa nu stiam ca in acel moment imi venise ciclul.La inceput nu a folosit prezervativul dar dupa a folosit.Si de abia imi venise nu imi cursese mult. M-am informat despre multe chestii inainte dar acum sunt derutata.Credeti ca pot ramane insarcinata? Si.nu a ejaculat in mine.

3 răspunsuri:
| totolino a răspuns:

Daca nu a ejaculat in tine de la ce sa ramai insarcinata?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e adevarata chestia asta cu,, daca nu a ejaculat in tine nu ramai insarcinata", pentru ca inainte de ejaculare se elibereaza asa-numitele love drops, o secretie ce contine si spermatozoizi.
in al doilea rand, sunt destul de reduse sansele sa ramai insarcinata daca erai la ciclu, pentru ca, atunci cand esti la menstruatie, peretele ingrosat al uterului se,, rupe" si e eliminat in afara. el se ingroșa ca sa se poata atașa ovulul fecundat si sa se dezvolte copilul.chiar daca ovulul era fecundat, tu fiind la ciclu, ovulul nu avea de ce sa se atașeze, deci sansele sa ramai gravida erau reduse.insa nu te baza 100% pe asta. data viitoare ai grija de tien si ia-ti masuri de protectie.
te-am pupat:*

| Gabytssa explică:

Pnm... orice e posibil. oricum multumesc:*