| myself_9883 a întrebat:

Am si eu o problema. Am facut sex neprotejat inaintea menstruatiei cu o zi, apoi mi-a venit menstruatia, doua zile a curs... mai putin ca de obicei. A treia zi, pe timpul zilei, mi-a curs, putin... desi ar fi trebuit sa fie ziua cea mai "bogata". Noaptea, am intretinut relatii sexuale cu partenerul, dar ni s-a rupt prezervtivul. Apoi am continuat actul, fara protectie. Mi-a zis sa stau linistita ca nu si-a dat drumu`. Sunt ingrijoarata pentru ca mi s-a oprit menstruatia. Si nu trebuia sa-mi treaca. Ar fi trebuit sa mai dureze cel putin 2 zile. Nu iau anticonceptionale. maine dimineata o sa-mi iau pastila de a 2-a zi. pentru orice eventualitate. desi, au trecut peste 14 ore... Mi-e teama, nu stiu care ar fi motivul... ma puteti ajuta?

2 răspunsuri:
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Sunt sanse mici sa fi ramas! Insa tulburari pot avea loc in urma unor dezechilibrari hormonale temporare, odata ce te obisnuiesti cu un ritm constant ar trebui ca sa se regleze si menstruatia. Oricum, un test de sarcina poti face fara eforturi foarte mari, poti intreba la farmacie.

| adria_1732 a răspuns:

E o derglare dar evita sa faci chestii d astea e periculos pentru sanatatea ta
cand esti bolnavioara nu e normal sa faci
organismul e mult mai sensibil