| LadyM_7443 a întrebat:

Am şi eu o problemă care mă frământă big grin
Acum două luni, am cunoscut un băiat, la o petrecere. Încă de când am intrat pe uşă, a început să mă privească insistent, apoi m-a luat de câteva ori în braţe şi mi-a spus că sunt iubirea lui... >:" A încercat să mă şi sărute, dar m-am retras.
De când a început liceul (precizez: el este la altă clasă de a 9-a), m-a băgat în seamă de câteva ori, dar, văzând că sunt indiferentă cu el (eu sunt mai timidă), acum a început să folosească aceeaşi "armă". Ceea ce mă derutează este faptul că se uită la mine de parcă ar fi foarte foarte îndrăgostit, de fiecare dată când ne întâlnim.
Nu ştiu ce să cred, şi cum să procedez. Vreau sa fiu cu el, îmi doresc din tot sufletul asta, să mă apropii de el, dar persoanele apropiate mie m-au sfătuit să rămân indiferentă, pe poziţie.
Vă rog, ajutaţi-mă cu un sfat! happy

Răspuns Câştigător
| Mariaaa_5076 a răspuns:

Nu-mi place faptul ca ti-a spus "esti iubirea mea"...pentru ca nici macar nu te cunoaste, baietii care spun asta vor doar o aventura nimic mai mult, nu poate fi dragoste adevarata daca te-a abordat asa, mi-e sa nu-si bata joc de tine, suna a agatat totul, un agatat ieftin. Acum nu pot sa-ti spun mai multe pentru ca nu cunosc si nu pot sa ma pronunt. Fii desteapta si da-ti seama de adevaratele intentii.
te pupic! si ai grija de tine! kiss

3 răspunsuri:
| HBK a răspuns:

Ce conteaza ce spun persoanele apropiate, e important ce ti doresti tu cu adevarat. Ceilalti doar isi vad interesele, pe ale tale le lasa deoaparte. Vorbeste cu el, vezi ce ii poate pielea si de ce nu, daca iti insipira incredere poti fii cu el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adică nu te cunoştea şi ţi-a spus că eşti iubirea lui.

Nu mi se pare foarte ok, eu zic că face mişto no talking.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Multumesc mult! happy