anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am si eu o problema care ma nelinisteste foarte tare... circa o luna in urma am facut dragoste cu iubitul meu, si am folosit ovule pharmatex iar el a ejaculat inauntru. lucru acesta sa repetat de trei ori (in zile diferite). ovule cred ca le-am folosit corect, si am aspeptam 5-10 minute inainte sa o facem. ciclul trebuia sa-mi vina pe 23 noiembrie. deci astazi este a 11 zi care imi intarzie, ieri am facut un test si a rezultat negativ. am citit mai multe motive pentru acre ar putea intarzia ciclul ex dieta si eu recunosc ca in ultimele 2 saptamani am tinut un pic de dieta si am slabit 2 kg dar nu cred ca a contat prea mult, stresul si eu intadevar eram cu nervii cm intinsi ca nu imi mai venea dar nici asta nu cred ca a fost important oare care ar putea fi motivul... este posibil sa intarzie asa mult chiar daca nu sunt insarcinata? va rog sa ma ajutati

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Dacă ai fost stresată în ultimul timp, nu este nimic de mirare că întârzie. Factorul psihic este un pion pe tabla de joc foarte important privind sănătatea individului.
Mai repetă testul de sarcină.
Poate fi o dereglare hormonală, o răceală sau chiar un chist ovarian care face probleme.
În general contraceptivele Pharmatex asigură o protecţie crescută, peste 85% dacă sunt folosite corect. Mare grijă după contact cum te speli, apa distruge eficacitatea lor.
Mergi la un ecograf abdominalo-pelvian.
Sănătate.
Pa, pa.