anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o problema cu una dintre cele mai bune prietene ale mele. Ei ii place de colegul meu care o uraste si vrea sa stie de ce o uraste si imi tot zice chestii ca daca ii sunt prietena adevarata de ce nu vorbesc cu colegamiu. Faza e ca eu de abia am inceput sa ma inteleg cu colegul acela ca inainte nu ne intelegeam mai deloc si nu stiu ce sa fac sunt de parere ca daca il intreb nu o sa raspunda. Voi ce parere aveti? Tin la prietena aceea dar cateodata dramatizeaza Si ma baga in situatie proasta si nu stiu ce sa zic.Deci o parere va rog

Răspuns Câştigător
| Gizăz a răspuns:

Hormonii pot face oamenii să procedeze greşit. Explică-i prietenei tale că ar trebui să o lase baltă dacă băiatul nu e interesat sau spune-i să vorbească singură cu ei. Întoarce-i vorba şi rog-o să te ţină departe de povestea asta dacă îţi e prietenă. Poţi de asemenea să îi analizezi pe amândoi şi să vezi cam ce nu i-ar place lui la ea şi să o faci să înţeleagă. Vorbesc din experienţă aici, am avut şi eu o fată aşa pe care nu am plăcut-o. Era tip piţipoancă manelistă cu nişte idealuri extrem de superficiale care sincer îmi provoca silă. Oamenii pot fi prea diferiţi pentru o relaţie câteodată.

2 răspunsuri:
| Vero1996 a răspuns:

Mda in final s-a dovedit ca nu imi e prietena adv oh go on

| soryn12 a răspuns:

Incearca sa vb cu el cine stie poate iti va raspunde fa asta pentru prietena ta cea mai buna