| deea_4470 a întrebat:

Buna happy. Am si eu o problema, de ceva timp m`am schimbat si nu mai sunt cu eram inainte...Adica,nu mai invat asa de mult la scoala, nu mai stau tot timpul cu cartea in mana, am inceput sa ma imbrac altfel.Multi mi-au spus ca m`am schimbat dar ei cred ca m`am schimbat in bine ptk acum sunt "mai de gasca". Doar ca e ceva, profii mi-au spus ca m`am schimbat ca nu mai invat, si ceva de genu.Adica ma intereseaza mult parerea lor, deoarece ei vad cum sunt eu.Deci voi ce credeti ca m`am schimbat in bine, sau in rau?
Multumesc happy

Răspuns Câştigător
| deea184 a răspuns:

Ei bine e bine doar daca crezi tu dar va fi rau daca vei avea note proaste. Poti fi si de gasca si sa si invetiwinking.

3 răspunsuri:
| elasexygagica a răspuns:

Te-ai schimbat in super bine love struck bravo kiss nu merita sa iti pierzi copilaria tot invatand carte fara sa te bucuri de placerile vietii.

| RRoberta a răspuns:

Parerea mea este ca de obicei daca nu mai ie-i note bune la scoala te`ai schimbat in rau, deoarece macar putin acolo sa mai inveti ca apoi mai tarziu o sa regreti.sa nu inveti foarte bine de 9 -10 dar de 7-8 trebuie sa fii pentru o fata.si daca te imbraci altfel probabil ca e si varsta si asta nu preea conteaza.

| Adelaida_1585 a răspuns:

Sunt de acord si cu prietenii tai dar si cu profesorii tai, este bine ca atata timp cat esti de gasca poti sa si inveti.sincer mai apoi vei regreta...(proprie experientabig grin)...bye!wave