| JoookkkeeeRRR a întrebat:

Am si eu o problema destul de grava, deci efectiv nu stiu ce sa mai ma fac... nu mai am pe nimeni, simt nevoia de a cunoaste persoane noi dar nu stiu cu ce sa incep si unde sa le gasesc. Prieteni am doar cu beneficii si m-am saturat sa am astfel de pfieteni sa ma caite doar cand au nevoie de ceva si dupa ce ii ajut dispar si ma cauta din nou din interes. Am abut si o relatie cu o fata de cateva luni dar ne-am vazut doar de 3 ori in 2 luni apoi urmatoarea zi a renuntat la mine pur si simplu fara sa-i fi gresit cu ceva. Ak incercat sa trec peste dar nu pot daca nu am prieteni cu care sa ies si sa vb sa socializez stau inchis in mine, am inceput sa ma plimb singur de nebun pe strazi si lucru asta nu imi place, am nevoie de cineva cu care sa vb de preferat fata cu fetele ma inteleg bine dar nu sta nimeni de vb cu mine, urat nu sunt, sunt un baiat ok as putea spune, sunt in pas cu moda si nu stiu unde ar fi problema? Dar chestia e ca m-am saturat sa nu am cu cine vorbi...

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai de ce v-ati vazut doar de 3 ori in 2 luni?

Oricum, ai minunea Facebook la indemana, sunt o gramada de grupuri unde poti sa cunosti oameni/sa-ti faci prieteni.
Daca nu, inscrie-te la un curs, un sport ceva, o asociatie, n-ai cum sa nu-ti faci prieteni acolo.

| JoookkkeeeRRR explică (pentru anonim_4396):

Tocmai de cand ne-am vunoscut i-am zis sa ne vedem si mi-a zis sa am rabdare ca nu vine sfarsitul lumi si vom acea timp sa iesim, ba uneori imi zicea ca are treaba si nu iesa sau ca e la munca sau ca are programul foarte incarcat ultima oraraam iesit cu ea pe 1 mai, ne-am simtit bine, ma saruta, ma musca de limba imi zicea ca ii fac ziua frumoasa si pe 2 imi da mesaj si imi zice ca ar fi mai bine sa nu ne mai vedem si ca nu sunt de vina cu absolut nimic ca asa e bine pentru amandoi sa nu sufar, dar nu mai rezist mai mult sufar acum

| anonim_4396 a răspuns (pentru JoookkkeeeRRR):

Fata habar n-are ce-i cu ea laughing. Mai bine sa suferi acum, decat in timpul unei relatii, pentru ca mai mult ca sigur si-ar bate joc de tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cati ani ai si de unde esti?

| Doarof3 a răspuns:

Îți voi fii eu prietenlaughing)))))

| JoookkkeeeRRR explică (pentru Doarof3):

Serios? Chiar vrei?

| Doarof3 a răspuns (pentru JoookkkeeeRRR):

Da,și eu am pățit chestii din astea

| JoookkkeeeRRR explică (pentru Doarof3):

Imi pare rau sa aud asta