| yyii a întrebat:

Am si eu o problema.Ieri am avut primul contact sexual, am folosit prezervativ dar dupa un timp am observat ca s-a rupt si ne-am oprit. El nu si-a dat drumu... cel putin asa spune, ca nu a simtit ca si-a dat.Sunt in perioada in care trebuie sa imi vina menstruatia.Care sunt sansele sa fi ramas gravida? ajutati-ma va rog.sunt foarte speriata...multumesc

4 răspunsuri:
| Andreea24 a răspuns:

Ce varsta aveti? Exista si aceasta posibilitate, sa apara o sarcina, mai ales daca iubitul tau nu are experienta. Daca de la contactul sexual nu au trecut mai mult de 24 de ore da fuga la farmacie si cumpara pastila de a 2-a zi, e cel mai sigur. Dar atentie! Sa nu faci un obicei din asta, aceasta pastila este destul de puternica, nu este indicat de luat decat de maxim 2 ori pe an. Succes.

| Parintele a răspuns:

Nu esti gravida, stai linistita.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu cred ca nu esti gravida. Sansele, cumulate, sunt foarte mici. Asteapta sa-ti vina menstruatia. Daca ea vine la timp si la maxim 7 zile de la contactul sexual, nu esti insarcinata.

| yyii explică:

E prima oara cand folosesc acet site.nu ma asteptam sa fie de folos. dar chiar este multumesc mult!