anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna
Am si eu o problema, la care v-as fi enorm de recunoscatoare daca a-ti incerca sa ma ajutati :
Daca un baiat se uita insistent la o fata fara a-si mai lua ochii de la fata respectiva, iar dupa un timp nici nu ii da importanta cand aceasta il priveste.1...Ce inseamna?
2. A placut-o pe moment doar?
3. Ce as putea face in privinta asta?(adica sa vad daca m-ai este ca si la inceput si sa il fac sa vina sa vorbeasca cu mine).

Vreau niste raspunsuri serioase nu la misto, deoarece sunt sigura ca toti avem niste momente in viata cand ne punem.intrebari la care nu prea gasim raspunsul si orice raspuns este binevenit. Multumesc frumos ca a-ti avut rabdare sa cititi.
Dau funda celui mai complex si care ma ajuta.

5 răspunsuri:
| rocket1204 a răspuns:

Buna! Cred ca relatiile interumane se pot simti nu numai la nivel rational, dar si printr-o senzatie, traire. Ofera-ti mai multa incredere in tine si comunica cu acel baiat. Daca doar te-a privit insistent o data nu poti trage o concluzie clara. De obicei cand esti atras de cineva privesti de mai multe ori, nu doar o data. Mergi si discuta, fa tu gestul de a-l privi, de a-i zambi etc. Posibilitatile sunt multe si cred ca nici el nu mai stie sigur de ce a privit indelung. Poate visa cu ochii deschisi si avea privirea atintita spre tine, poate a vazut ceva interesant la tine, poate i s-a parut ceva, poate te analiza etc. Asa ca nu se poate spune ce a insemnat. Tu esti cea care poti afla. Daca stii ce vrei, atunci nu lasa timpul sa treaca! Mult succes!

| nurckye a răspuns:

Ia in calcul si varianta unei probleme medicale. Cam asta e cazul meu, am astigmatism si putina miopie (totusi nu vreau sa port ochelari) si asta mi-a dezvoltat ticul de a ma uita in gol, mai ales in autobuz. Intr-o zi a venit o tipa necunoscuta la mine si m-a intebat daca imi place de ea, chiar daca nici macar nu o observasem, se intamplase doar sa ma uit pe directia ei. Totusi fiind fiind o persoana deschisa am continuat discutia si am ajuns sa ne imprietenim (prietenie ce velea si antonia, daca ma intelegi). Si am stat vreo 6 luni cu ea, totul doar din cauza unei probleme meicale happy

| neutrino a răspuns:

1. S-a uitat bine sa vada daca fata merita sau nu sa o bage in seama.
2. In final nu i-a placut ceea ce a vazut, asadar nu ai ce face.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Întâi, învaţă gramatică, după te poţi gândi la băieţi.
Nu-i la mişto, e doar un sfat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu va inteleg .....mai greseste si omu' ceva si mai nu ii dati in cap ...asa ceva mai rar ....Sa stiti ca a gresi e omeneste.