Pai daca te iubea cu adevarat ar fi lasat-o de mult pe prietena lui pentru tine. Incearca sa vb cu el si sa-i ceri scuze pentru ce iai spus dar totusi prin ce ai spus tu aveai dreptate. Eu daca as fii in locul tau nu las crede ca o sa vina sa te vada, astea sunt promisiuni pe care toti baieti le fac.
Dar daca tu il iubesti atat de mult mai vb cu el poate poate isi va da seama ca tu il iubesti mai mult decat el merita.
Pana la 18 ani uita si cum te cheama
Mai mami lasa`l in pace, iubirea la distanta nu tine nici daca te pui tu si`n cap si`n ce vrei
Bine exista un caz de 1 la 1000[DMN ajuta sa fii unul din acele cazuri...]
Totusi... fa ce`ti dicteaza inima...doar ea stie ce e cu tine si astea
Deni`:X
Esthii colega mea
Te cunosc destul de bine:* Si te atasezi foarte usor de o persoana! Te imprietenesti repede cu totiSi i iubesti pe toti la fel de multDupa cate te cunosc eu...si dupa cate mi-ai povestit tu.eu cred ca`l iubesti cu adevarat, si crezi in aceasta relatie! Daca crezi cu adevarat in aceasta relatie poate va tine,! dar pentru a tine trebuie sa vorbesti mereu cu el, ca sa nu te uiteStiu si eu... el e in Bucuresti, nu sti ce face el acoloCred ca in aceasta relatie cel mai important este "SINCERITATE"! El trebui sa fie sincer cu tine, sa-ti zica tot adevarul! Denisaa a meaa, e indragostitaa:*! Deni. daca nu o sa tina relatia.sa nu fi trista! iti gasesti tu altu
Dar ar lasao pe prietena lui pentru mine, doar ca suntem departe unul de celalalt de asta el inca sta cu ea. Mi-a zis ca daca as fi eu din Bucuresti ar sta cu mine.
Buna sunt raul... daca vrei sa te ajut poti sa ma bagi in lista de mess pentru ca este o treaba mai intima... olaru_lazar sunt on dupa 2-3
Chiar crezi ca te va cauta la 18 ani? fi realista deschide`ti ochii ca baietii promit multe si mai ales la distanta dintre voi te poate mintii foarte mult nu cred ca exista vreun baiat care sa fie sincer 100% de obicei o relatie la distanta nu merge prea bine mai ales in cazul vostru la varsta asta meriti ceva mult mai bun cauta si u un baiat din orasul tau ca sunt destui iar baiatul din cluj daca nu a indraznit sa iti spuna eu in locul tau nu as crede faza ca a inceput sa te iubeasca foarte mult acum e alegerea ta ce vei face dar eu as spune ca meriti ceva mult mai bun :*:*