| ChristinaO a întrebat:

am si eu o problema.mai nou, ma enervez foarte repede.nu stiu ce am, dar, la scoala mai ales, cand ma deranjeaza cineva sau ceva, explodez! deja au inceput sa se sature si ceilalti, dar si eu. ce pot sa fac? incerc sa-mi pastrez calmul, dar nu stiu, parca nu mai gandesc si le dau drumul(in sensul ca urlu, si nu ma mai inteleg cu nimeni, cu exceptia catorva persoane care sunt de acord cu mine)! poate fi si din cauza, ca sunt o persoana care tine totul in ea, si cand se umple paharul. explodeaza. iar acum, in perioada asta, chiar simt ca s-a umplut paharul, in legatura cu anumite lucruri. ce-mi recomandati, ca deja devine.obicei.incerc cat de mult pot sa-mi pastrez calmul, dar uneori imi iese, uneori nu.multumeschappy

1 răspuns:
| Irina_6314 a răspuns:

Ce bine ca ai pus intrebarea asta. Ma simteam prost, credeam ca eu sunt singura care face asa,,, nu pot sa cred dar pur si simplu din ce ai scris acolo suntem la fel.

Eu nu stiu cum sa ma controlez, mie nu-mi iese oricat as incerca. Parca sunt tot timpul iritata, stresata, nu stiu ce amsad. In ultima vreme am fost practic tradata tot timpul, de prietene, de iubit. Am avut tot felul de probleme.

Eu consider ca de vina sunt problemele care apar zi cu zi. Punem suflet in ele, si cand ne e mai drag, iarasi vine cate una. Parerea mea ar fi ca ar trebui sa ne luam o mica vacanta... un week-end departe de probleme si de tot,,, sau cel putin cateva ore intr-un loc care ne linisteste.

sper ca te-am ajutat:*