anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o problema, merg in decembrie intr-o excursie La Bucuresti, dar nu cu scoala, cu alti copii, pe 11 si vreau sa strang bani fara sa cer asa de mult parintilor.
1.Cat credeti ca mi-ar trebui?
2.Cum sa strang banii? am 13 ani si va rog sa nu-mi spuneti sa le cer parintilor, sau pentru note, sau sa plimb caini, curatenie pentru altii, tuns iarba, carat de cumparaturi, meditatii pentru cei mici NUUUU....Hai sa fim seriosi nu cred ca voi ati face lucrurile astea pentru bani! big grin

3.Ce lucruri sa-mi iau, avand in vedere ca plecam dimineata si venim mai spre seara? Vreau o lista detaliata, de la mancare pana la .....casti, telefon etc. Absolut tot..Multumesc :*. Funda mareeee raspunsului care m-a ajutat cel mai mult.

2 răspunsuri:
| Fatamuntilor a răspuns:

Inainte de strange bani, parintii iti dau voie?
La 13 ani nu poti umbla hai -hui fara ca parintii sa-si dea acordul
Bucurestiul e un oras periculos
In cazul in care te lasa... depinde cat stai, iti trebuie de mancare, distractii.
Inafara surselor de venit de mai sus nu prea vad alte cale.

| NoName0x0 a răspuns:

Pai de ce sa nu le ceri parintilor cand ei te lasa? Daca nu vrei sa le ceri, apuca.te si economiseste.ti banii de buzunar! ia.ti cu tine niste sandwich.uri si ceva de rontait fiindca dupa poate o sa mancati pe la restaurante ceva, pastile si limonada in caz ca ai rau de masina, telefon, casti laughing