| Denisucamica a întrebat:

Am si eu o problema.Numele meu este Denisa, am 16 ani, si sunt din Brasov.Eu am un prieten de 1 an pe care il iubesc foarte mult,dar avem o problema.El este de o vârsta cu mine,este de etnie roma,părinții lui sunt bogați dar nu au deloc scoala,dar el are complexul femeilor,deoarece cand era mic,o prietena de a mamei lui si-a bătut joc de el, iar tatăl lui cand a aflat asta de la sora lui mai mare l-a bătut, deși el avea doar 4 ani si nu era vina lui,iar nenorocita nu a patit nimic si mai e acum si plecată din tara.Din cauza acestui complex,el are ura pe fete si se poarta urat cu orice fata,vorbește urat, își bate joc de fete pentru ca intr-un fel, el se răzbuna inconștient pentru trauma pe care i-a provocat-o o femeie.De asta el nu are încredere in nici o fata,nici in mine, si nu stiu cum sa il fac sa aibă încredere in mine si sa treacă peste trauma suferită, si sa înțeleagă ca nu a fost vina lui. Aveti un sfat pentru mine?

7 răspunsuri:
| CuriousStuff a răspuns:

Psiholog... Dar ma indoiesc ca o sa vrea asa ca sunt sigur ca e fara speranta.

| K0sti a răspuns:

Si eu am complexul femeilor, da e taman pe dos, imi plac foarte mult! Cum facem?

PS: de la 4 ani la 16 ani...nici nu stia ce e cu el la 4 ani...de abia invatase sa mearga! Mai si ganditi!

| Denisucamica explică:

Cum sa il determin sa meargă la psiholog? El nici nu realizează ca are un complex.

| Denisucamica explică:

Stiu,si sa stii ca eu gandesc.Dar tatăl lui e un tigan prost, fara scoala, care cum l-a anunțat fi-sa ca prietena mamei ii *** fratele mai mic si fata i-a mai si descris tatălui ei ce a vazut, ei bine, acest "tata" l-a bătut pentru asta pe copilul de doar 4 ani care nici nu știa ca femeia il abuzează si pe el si acum l-a marcat.Ma doare capul de atata răutate si prostie.

| sasa1sasa1sasa1 a răspuns:

1. Cum poate sa-ti fie prieten daca se porta urit si cu tine?
2. Ma tem ca asta e caracterul sau, nu e nici o trauma de la 4 ani. Te minte. Daca are dreptate, va accepta de buna voie sa mearg la un psiholog. Daca te minte, nu va merge.

| Denisucamica explică:

Eu gandesc, tocmai de aia mi se pare o prostie faptul ca tatăl lui l-a bătut pe un copil de doar 4 ani fiindcă a fost abuzat, in loc sa o bage in închisoare pe nenorocita.L-as bate eu pe el si pe mama lui si pe femeia aia fara suflet.Dar la ce sa te aștepți de la tatăl lui care e un tigan fara nici o clasa? Pedofila aia nu a patit nimic, mai e si plecată din tara.

| Denisucamica explică:

La inceput se purta foarte frumos cu mine, si mi-a dovedit de multe ori ca ma iubește mult. Oricum, e tigan, cum ai vrea sa se comporte? Plus ca el prima oară nici nu mi-a zis de trauma lui ca i-a fost rusine, nu a zis nimănui ce a patit de teama sa nu-si piardă onoarea.Singurele persoane care știm asta suntem eu, fratele lui, prietenul lui cel mai bun, si fina lui.Asta stiu de la fratele lui care m-a considerat de încredere si mi-a spus totul, ca eu vorbesc de toate cu el.Cand l-am intrebat pe iubitul meu despre ce mi-a zis fratele lui, a inceput sa tremure, sa plângă si sa trântească obiecte, ba chiar s-a zgâriat la mâna.L-am îmbrățișat si mi-a zis sa-l las.De atunci a inceput sa fie mai rece cu mine.Eu chiar nu stiam asta, de asta nu imi explicam pana atunci faptul ca are stări depresive, de nervozitate, in care nu mai vrea sa vadă pe nimeni.Si faza e ca el mereu își amintește de chestia aia si se autoinvinovateste, si caută inconștient modelul de femeie care sa semene cu ea, si are niște probleme grave, de multe ori s-a tăiat.Eu l-as convinge sa meargă la psiholog, dar problema e acordul parinților iar mama lui nu accepta ca tatăl lui a greșit fata de el.Nu inteleg cum poate sa fie un tata asa de cretin? Cum sa bati un copil de 4 ani fiindcă e abuzat? Da frate, l-a bătut fix cand sora lui mai mare i-a spus ca a vazut cand prietena mamei intretinea relații intime cu el si il obliga sa facă perversități, iar tatăl lui cand a aflat ce face copilul, l-a bătut, de parca știa el la 4 ani ca nu e bine ce face.Plus ca din cauza traumei, el si acum are probleme, considera benefice perversitățile, vrea sa domine pentru ca el inconștient se răzbuna, dar faza e ca el nu realizează.