| iuandfto a întrebat:

Am si eu o problema si nu stiu cum s-o rezolv. Cand am inceput clasa intai mi-am facut cea mai buna prietena. Dupa ce am terminat clasa a doua a plecat din Bucuresti pentru ca a avut o problema. Dupa ce a plecat mi-am dat seama de un lucru : ca mintea. Dar nu ma mintea in fata. O mintea pe mama mea si pe mama ei. Cand m-am mai intalnit cu ea (eram si suntem prietene bune si ne intalnim in continuare ) ori am uitat ori n-am vrut sa-i spun. Alta data mi-a scapat ceva (adica ceva urat ) si ea mi-a spus :,, Inainte nu erai asa. Te-ai schimbat" dar mie imi vedea sa-i zic :,, Dar cum vrei sa fiu. Mincinoasa ca tine " dar nu i-am spus pentru ca ideea asta mi-a venit acasa. Va rog spuneti-mi ce sa fac!

Răspuns Câştigător
| mariaw a răspuns:

God, in primul rand nu pot sa nu observ ca modul tau de exprimare depaseste clasa a 3a(daca povestea e de actualitate). In legatura cu problema asta, spune-i clar prietenei tale ca tu i-ai spus intotdeauna adevarul(sper) si ca astepti acelasi lucru si de la ea. Numai ca trebuie sa o faci sa inteleaga ca nu o s-o judeci in nici un caz(poate vrea sa para altfel in ochii tai si de aceea mai distorsioneaza adevarul) si desigur nu-i fa reprosuri. Spune-i ca-ti place prietenia cu ea, si nu ai vrea ca relatia dintre voi sa se raceasca dintr-o prostie.

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hmm, o dovada a folosirii calculatorului la varste fragedewinking.
Zi in fata, nu umbla cu ocolisuri. Iti place sau nu, odata si odata te vei confrunta cu aceasta problema, si poate atunci ti se va parea mai grava.