| midjik87 a întrebat:

am si eu o problema.Sunt mai plinut si as vrea sa mai slabesc unpic. C as putea face? dar nu sa mananc nu stiu c retete. Sport fac(joc fotbal). C ar trebui sa mananc si c nu? voi cum ati slabit?:d.HELP ME

Răspuns Câştigător
| Malvina24 a răspuns:

Eu am slabit facand exercitii! si mananc sanatos! in fiecare zi iaurt!(asta e important! nu ma abtin de la mancare! nu e bine sa faci asta, dar trebuie reduse mancarurile grase(mai ales seara) bine la mine nu e o problema! oricum eu cred ca ar trebui sa te placi asa cum esti pentru ca sunt multe fete care te plac cu siguranta! si mereu conteaza sufletul, nu aspectul fizic! daca vrei cu adevarat sa slabesti, eu iti spun bafta!

5 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Salut Cosmin. E foarte bine ca faci sport. Incearca sa mananci mai putina paine. Maxim 4 felii de paine pe zi. Cat mai putine prajeli. Cat mai multe fructe si legume, dar intereseaza-te ca unele nu sunt bune. Incearca sa iti stabilesti un program pentru cele 3 mese principale ale zilei pe care sa il respecti. Incearca sa mananci cam de 5 ori pe zi. E mai bine sa mananci de mai multe ori si cate putin. Dimineata trebuie sa fie masa de baza cand mananci mai consistent. La pranz mai putin iar seara ceva usor, cum ar fi un iaurt. Te ajuta si daca in alimentatie introduci usturoi, ceapa sau otet.

Uite si aici cateva sfaturi : http://amelie.ro/sporty/cum-sa-slabesti-repede

| Fuckin-Battlefield a răspuns:

Buna, cel mai simplu mod e sa bei multtta APA, asa nu iti va fi foame-deci cu mancarea s-a cam rezolvat, sport e bine ca faci-incerca sa tragi putin mai mult de tine la ''fotbal.Trebuie sa manaci din fiecare si din ce-ti palce cate putin si Mai putina paine si paste fainoase si sucuri acidulatebig grin!

| Remus_7546 a răspuns:

Eu ma chinui sa ma ingras si tu vrei sa slabesti? nu stiu cu putina vointa reusesti mai tine post pacatos mic ce estiwinking. glumeam sa nu te superi si Multa Bafta

| psihox a răspuns:

Roaga-i pe parintii tai sa te arunce rapid in bratele unui antrenor de fitnes.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

U incerci sa slabesti eu incerc sa mai pun un pic pe mine, eu dupa ce manak stau 5 minute in pat si dupa aceea ies o ora pe afara si nu reusesc sa pun nimic pe mine asa in iti formezi si musculatura, eu asa fac, am si eu un verisor putin mai plinut dar el sta toata ziua in casa si manank in fata televizorului, eu in timpu liber alerg si kate doua ore pe zi, e obositor dar acum nu ma face nimeni la alergat, deci manank si iesi afara la sport, K numai asa slabesti