| cristiana_9170 a întrebat:

Buna
Am suuferit mult dupa un baiat si inca sufar, acum cateva zile imi venea sa-mi ati venele, am taiat dar nu mult a curs putin sange, ma durea enorm de tare simteam ca mor, cand am inchis ochii si am pus cutitul sa tai bine, atuncea m-am ganditca daca o sa mor nu o sa rezolv nimic, m-am gandit ca nu o sa mai vad niciodata pe fostul meu iubit, m-am gandit la el si nu am mai putut face nica, am aruncat cutitul, imi amortise mana si acum o am putin amortita si ma doare foarte taresad ...eu ce pot face eu acum?crying

3 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Fuga la doctor, iar după - la psiholog!

| PetreConstanta a răspuns:

Dumnezeule Mare cum sa faci asa ceva Tu crezi ca viata ta depinde de iubitul tau Nu mai gandi asa Viata merge inainte Cu timpul veti mai fii impreuna sau nu De ce esti atat de suparata Lasa timpul sa rezolve totul Capul sus - pai ce faci te omori pentru ce? Ai sa suferi o perioada dar viata merge inainte Cu timpul vei cunoaste pe altcineva Dumnezeu o sa-ti de a odata cand va crede el si jumatatea ta Poate nu a fost jumatatea ta te-ai gandit Stai cuminte si nu mai te gandi la prostii Viata este ffffffff frumoasa si trebuie sa o traiesti si cu rele si cu bune Te pup - ai sa vezi ca trece

| StillRuxi a răspuns:

Nu esti deloc perseverenta. pune mana pe cutit.