| elyssa20 a întrebat:

am tot auzit si vazut discutii impotriva homosexualilor, voi ce parere aveti, sunteti pro sau contra. cel mai bun raspuns primeste fundita.(eu una nu am nimic cu ei personal, fiecare cu orientarea lui sexuala)pupici.

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
6 răspunsuri:
| just_me a răspuns:

Nu sunt de acord cu ei. Dumnezeu a facut femeia ca sa fie cu barbatul si a spus:"Cresteti, inmultitiva si umpleti pamantul".

April
| April a răspuns:

Admitand ca homosexualitatea nu e o optiune ci un dat genetic, dupa cum spun unele teorii, n-as avea nimic cu ei pana in momentul cand abuzeaza de alti tineri, mai cu seama adolescenti, si-i atrag in stilul lor de viata corupandu-i, si pana la desantarea defilarilor ostentative si zgomotoase din ultimii ani.Decenta de a se cupla doar intre ei, cat si discretia in afisarea apartenentei la o minoritate sexuala ar face mai putin agresiva atitudinea unora fata de ei.Si nu vorbesc din auzite; am avut revelatia de necrezut a faptului ca un singur tip de acest fel corupsese o intreaga clasa de baietei, momiti cu bani. A trebuit sa se mute din localitate cand unul dintre pusti a "rasuflat"catre parinti si s-a dezvaluit ceea ce oamenii au socotit a fi o crima...

| ElyElyna a răspuns:

Sunt de acord cu tine, dar cred ca Dumnezeu a lasat omul cum este el barbat sau femeie si nu cred ca au vreun drept sa-si schimbe orientarea sexuala. Eu una nu am nimic impotriva lor.

| Yang a răspuns:

Pentru mine cuplul e format dintr-o femeie si un barbat.Nu pentru ca asa scrie in biblie, nu pentru ca asa zice popa ci pentru ca in asta cred eu, incerc sa ma conving in fiecare zi ca sunt o persoana care intelege multe, care accepta, care iarta si sunt 1000 de sacrificii si tot atatea lucruri in care cred cu desavarsire pe care in fiecare zi le calc in picioare pentru a nu parea o persoana inumana, ma straduiesc sa inteleg de ce mie mi se par asa ciudati si presupun ca pentru ei in lumea lor si noi suntem ciudati. Ii tolerez nu am nimic cu ei sunt constienta de faptul ca exista dar prefer sa nu vad in lumea mea inca si macar de atat mai sunt sigura ca o femeie si un barbat sunt facuti sa stea impreuna. Discutiile de la tv pe care le aud imi provoaca greata ca sunt discriminati, marginalizati ca nu ii accepta nimeni dar sunt victimele propriilor ganduri au existat mereu homosexualii si nu numai ei dar cred ca au cam inteles gresit ideea de libertate.Societatea in care traim nu este inca atat de matura, deschisa este inca frageda dar ei tin cu orice pret sa fie acceptati sunt acceptati dar in tacere asta e parerea mea si e mai bine asa.

| kynezu a răspuns:

Foarte scarbos...dezgustator,imaginati-va doi barbati sarutandu-se.eu am vazut o groaza in spania si erau bagati in seama de lume buna, dar totusii.

Răspuns utilizator avertizat