Cred ca as muri de la soc..sa stii ca ma gandeam si eu la asta cand eram in clasa a 3a Ma gandeam cum ar fi daca din neatentie sau ceva de genul m-ar considera moarta si eu de fapt..dorm si sa ma bage intr-un sicriu si sa ma ingroape :-s e aiurea Nu stiu.din pamant nu tare.te aude cineva si nici n-ai cum sa deschizi sicriul.Ma gandeam ca poate. poate? Faci infarct de la soc? :-s adica.e chiar socant sa stii ca te-ai culcat pe canapea si te trezesti ingropata la 2-3 metrii sub pamant
In orice caz, n-ai sansa de scapare.Decat..daca sicriul nu e ingropat si te zbati in el.Dar daca e ingropat..cu Dumnezeu inainte si Satan in spate
Singurul lucru care inevitabil il vei face va fi sa treci prin anumite stadii psihologice ( furie, confuzie, plans, impotrivire si intr-un final acceptarea ). Eu consider ca daca esti in situatia asta nu poti face nimic... decat sa speri si eventual daca are rost sa tipi si sa te zbati. Dar asta doar daca esti constient ca te poate auzii cineva. Daca nu te aude nimeni cel mai simplu este sa ramai calm si sa incerci sa adorm, astfel vei muri mai putin inspaimantat. Asta ii doar parerea mea, sa nu ma critici
Moartea prin axfisiere e cea mai usoara moarte. In cateva minute intri in coma cerebrala si nu mai simti nimic. Sa vezi cum e moartea prin cancer. Te chinui si te doare de zici ca treci prin zece iaduri. Nu faci nimic, nu ai ce sa faci. Mai bine stai si astepti, daca te zbati consumi repede aerul.