| Asdffd a întrebat:

Am un coleg care tot se prosteste si face din maini un triunghi si zice ca ii ochiul draculuithinking nu stiu daca este adevarat, dar am obs ca tot mai multe cutremure se intampla, si daca observati a fost unul in Noua Zeelanda, iar acum in Japonia ce va urma? Australia.cred,si se va face un triunghi... ce poate uram Europa-Asia-Africa!? Brazilia-Hawai-America? Wtf!? Si am vazut pe net ca sfarsitul va fi in 21 mai 2011!? ca va fi un cutremur devastator!? Ma intrebare daca se leaga ce am spus!?

4 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Nu cred ca o sa vina.Pur si simplu se misca placile tehtonice.

| BigV a răspuns:

Revin-o cu picioarele pe pamant! O luati razna pe zi ce trece!

| TTM5 a răspuns:

Triunghiul de care colegul tau zice ca e ochiul dracului este "Ochiul Atotvazator".

http://en.wikipedia.org/wiki/Eye_of_Providence

Cat despre sfarsitul lumii pe 21 mai 2011, sunt extrem de sceptic. Nu cred ca se va intampla nimic. Zic sa ramai calma ca nu patim nimic.

| Angelika753951 a răspuns:

Da pai hai sa fim seriosi:la fel au zis si acum cativa ni ca va fi sfarsitul lumii, ca ne va inghiti o gaura neagra... PORCARI deoarece uitene si azi aici unii sanatosi altii mai putin sanatosi, dar totusi in viata! si acea data nu are importata. este la fel ca celelalte. Cand DUMNEZEU va dori sa fie sfarsitul va fi si poate fi si azi si maine si oricand...dar ei nu au de unde sa stie