| Luissa123 a întrebat:

am un fel de cearcane sub ochi aproape mereu
nu e din cauza varstei sau din cauza ca nu ma odihnesc. sint doar o adolescenta si dorm pana pe la 10 dimineata happy
si au o culoare violet

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cearcanele au si o baza genetica.Deci daca unul dintre parintii/bunicii tai au aceeasi "problema", aceasta este cauza.Aceste cearcane nu pot fi inlaturate, dar ar putea fi reduse(sansele nu sunt, in schimb, de 100%). Pentru asta, poti incerca feliile reci de cartof, pe care sa le lasi sa actioneze timp de 30 de minute.

| Luissa123 explică (pentru anonim_4396):

Multumesc...happy o sa incerc

6 răspunsuri:
| eurynomus a răspuns:

Mergi la urolog k e de la rinichi

| DracoMalfoy a răspuns:

Nu are importanta faptul ca dormi pana la 10 diminata, conteaza la ce ora te culci, pentru ca organismul se odihneste pe timpul serii, nu dimineata...

| Luissa123 explică (pentru DracoMalfoy):

Deci ca sa nu le mai am trebuie sa ma culc mai devreme? de obicei nu adorm mai devreme de 12

| DracoMalfoy a răspuns (pentru Luissa123):

Nu stiu sigur acum daca o sa ti se duca fiindca nu stiu daca chiar asta e cauza la tine, dar ai putea sa incerci pentru ca oricum nu e bine sa te culci asa tarziu...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foloseste ulei de migdale dulci pe ele, il gasesti la plafar si costa 7 lei http://didiglamour.blogspot.ro/......dulci.html si nu ar strica niste analize si o vizita la oftalmolog.