| Cαρѕυηιкα a întrebat:

Buna am un Huawei g7300. pot sa pun poze de pe telefon pe facebook intr-un album 'fisiere de la telefonul mobil'? Cum? FUNDA:*

4 răspunsuri:
| Zuuuuz a răspuns:

Poi trebuie sa intrii pe facebook si iti apare sus status photo si check In.si dai photo. dupa care dai Choose From Gallery sau Capture a photo daca vrei sa faci poza cu camera foto a telefonului

| BeLLa_8336 a răspuns:

Bunahappy As fi vrut sa iti mesajul privat, insa fiind membru junior nu-mi permite site-ul.Am vazut ca ai pus aceasta intrebare in legatura cu incarcarea pozelor pe Facebook de pe un Huawei G7300 si am vrut sa te intreb daca ai gasit solutia in cele din urma, intrucat si eu am un astfel de telefon si nu reusesc sa-i dau de cap. Am incercat prin e-mail, dar nu se incarca.As aprecia ajutorul tau, daca nu te deranjeaza!

| Cαρѕυηιкα explică (pentru BeLLa_8336):

Buna. Da am gasit solutia. Am intrat pe telefon, si pe google am scris : m. facebook am intrat in aplicatie si cand incercam sa pun poze imi dadea eroare... si mai jos imi aparea descarca facebook pentru Huawei tau. Am dat clik mi s-a descarcat si pe urma gataa. Faceam poze si le postam direct pe facebook. Cred ca este facebookul acela simplu pe care il au telefoanele mai vechi dar totusi merge bine.

| Cαρѕυηιкα explică:

Nu imi apare asta sad...