| mariaenonim a întrebat:

Buna. am un iubit de aproape 3 luni, si in alea 3 luni ne-am vazut de 4 ori. Mi a promis ca o sa ne vedem mai des si ca o sa trecem peste toate impreuna.
Au trecut 2 saptamani de cand nu ne-am vazut, el munceste zi de zi si evita sa vina la mine dupa ce vine de la munca, si imi zice ca incearca sa faca si cand poate sa vina la mine. Il iubesc si simt ca are pe altcineva sau nu ma mai iubeste deloc. Eu comunic cu el si imi zice o sa incearca sa vina, eu îi spun ce simt si ca nu pot sta asa fara sa ne vedem si ca plang de fiecare data, imi spune ca incearca sa vina, si ca nu poate asa de des sa ne vedem pentru ca munceste pana la 6 si nu are timp sa vina. Am nevoie de sfaturi si ce sa fac, vreau sa stiu daca merita sa astept si daca ma iubeste cu adevarat, eu zic ca daca iubesti o persoana vii indiferent ce se intampla, imi spune ca îi este dor de mine si ca vrea sa ne vedem doar ca nu poate si sa l inteleg, am nevoie de sfaturi

1 răspuns:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Eu nu stiu cum poti vorbi de iubire intre 2 persoane care s-au vazut de 4 ori, Voi momentant sunteti niste cunostinte... nu iubiti